Meny

Misjonsselskap i Vestre Aker menighetshus

Foto: Ole Andres Husøy (illustrasjonsfoto) Last ned
Visegruppa Sjeminit turnerte hele NMS-Norge på 70-tallet. Gruppa fins ikke lenger, men de fire «gutta» er fortsatt flinke til å synge. De kommer til misjonssamlingen sammen. Nytt fra Mali står også på programmet denne kvelden. Møtet starter kl. 18.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Misjonssamlingen i oktober byr faktisk på en konsert. Det er de fire «ungdommene» fra 70-tallets visegruppe Sjeminit som kommer for å synge for oss. Alle som holdt hus i kjelleren i Akersgata 68 på den tiden, bør få med seg denne kvelden. Der var ofte også Sjeminit-gutta. Visegruppa skal slett ikke gjenoppstå – de bare dukker opp nå, denne ene gangen!

Kjenner du noen som du tror kan ha glede av et gjensyn med dem, så spre det gode budskap. (Del gjerne innslaget på NMSøst’ facebookside). De synger og spiller like bra fortsatt: Agnar Kvalbein, Per Frogner, Øystein «Pjons» Johnsen og Morten Nymoen.

Vi som husker tilbake til ungdomsaktivitetene i gamle Misjonsaulaen, og fra leirstedene våre, vi husker også entusiastiske Magne Mjærum som bl a var styrer på Mesnali Ungdomssenter. Han kommer også denne kvelden, så her blir det mange velvoksne «ungdommer» å si hei til!

Men kvelden rommer mer.  Gleder og utfordringer i Mali akkurat nå er temaet til tidligere Mali-misjonærer Else Storaas Vatne og Helge Vatne.

Som vanlig blir det også god servering. Vestre Aker menighetshus ligger i Ullevålsveien 117, vsa kirken, og ikke langt unna Ullevål sykehus. Inng. kr 100 (inkl konsert).

 

 

 


Se andre arrangementer

01 mar

Misjonsfest i Sommerveita

I mars blir det også misjonsfest, og dato er søndag 01.03.
Les mer
03 mar

Misjonsmøte

Isvik bedehus. kl. 19.00. Taler: Roar Vik.
Les mer
04 mar

Misjonskonferanse i Notodden

Biskop i Agder og Telemark, Stein Reinertsen er en av deltakerne på misjonskonferanen i Notodden.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp