Meny

Misjonsselskap i Vestre Aker menighetshus

Last ned
Visegruppa Sjeminit turnerte hele NMS-Norge på 70-tallet. Gruppa fins ikke lenger, men de fire «gutta» er fortsatt flinke til å synge. De kommer til misjonssamlingen sammen. Det gjør også Moise Ngayap, leder av NMS' samarbeidspartner i Mali.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Misjonssamlingen i oktober byr faktisk på en konsert. Det er de fire «ungdommene» fra 70-tallets visegruppe Sjeminit som kommer for å synge for oss. Alle som holdt hus i kjelleren i Akersgata 68 på den tiden, bør få med seg denne kvelden. Der var ofte også Sjeminit-gutta. Visegruppa skal slett ikke gjenoppstå – de bare dukker opp nå, denne ene gangen!

Kjenner du noen som du tror kan ha glede av et gjensyn med dem, så spre det gode budskap. (Del gjerne innslaget på NMSøst’ facebookside). De synger og spiller like bra fortsatt: Agnar Kvalbein, Per Frogner, Øystein «Pjons» Johnsen og Morten Nymoen.

Vi som husker tilbake til ungdomsaktivitetene i gamle Misjonsaulaen, og fra leirstedene våre, vi husker også entusiastiske Magne Mjærum som bl a var styrer på Mesnali Ungdomssenter. Han kommer også denne kvelden, så her blir det mange velvoksne «ungdommer» å si hei til!

Men kvelden rommer mer: Fra Mali kommer Moïse Ngayap, og han vil fortelle om oppmuntringer og utfordringer i den kristne kirken i dagens spennende Mali.

Som vanlig blir det også god servering. Vestre Aker menighetshus ligger i Ullevålsveien 117, vsa kirken, og ikke langt unna Ullevål sykehus. Inng. kr 100 (inkl konsert).

 

 

 


Se andre arrangementer

15 okt

Pensjonisttreff på Kjeldsund

Då er det ei glede å få invitere til nytt pensjonisttreff på Kjeldsund tysdag 15. oktober kl. 12:30
Les mer
15 okt

Misjonsmøte Aksdal Kyrkje

Misjonsmøte v/Klaus Muff kl 19.00.
Les mer
15 okt

Misjonsmøte Norheim Kirke

Misjonsmøte v/Else K. & Rolf Stackbom kl 19.30
Les mer
15 okt

Pensjonisttreff på Kjeldsund hausten 2019

Kjeldsund inviterer til nye pensjonisttreff hausten 2019. Neste treff tysdag 15. oktober kl. 12.30
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp