Gi en gave
Meny
Last ned

Misjonssamling i Oslo

Søndag 29/1 kl 18 skal vi snakke mer sammen om hva vi vil videre med NMS Lilleborg. Da NMS åpnet dørene for folket i 2022, dukket det opp mange spennende - og nesten uventede - opplevelser. Primært jobber vi fortsatt for at det skal forkynnes og arbeides for flere penger til å kunne drive misjon "der ute". Men etter at vi ankom Torshov, gjenbruksbutikken ble åpnet og Lille Mingla fantes som et slags landingssted i bygget, merket vi at vi hadde mange gode naboer som dukket opp. Noen har begynt å jobbe i gjenbruksbutikken, mens andre bare ramler innom for å finne ut hva dette huset kan by på.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Mange har lengtet etter en god og uformell møteplass der NMS-folk kan treffes utenom de mer formelle samlingene, i Oslo. Denne møteplassen er også blitt et treffsted for våre naboer på Torshov. Mange setter pris på at her kan de treffes over en kaffekopp i Lille Mingla. Hvordan skal vi tenke videre for å gjøre NMS Lilleborg til et «godt hjem» for folk flest? Til denne misjonssamlingen i januar vil folk fra nabo-menighetene, prosten i Nordre Aker, diakonen i Torshov, lederen for gjenbruksbutikken, og frivillige fra NMS delta. Mange ønsker å tenke høyt om hva vårt nye kraftsenter i Oslo skal kunne bety i byen vår – og særlig i Sagene bydel.

Artisten Geir Hegerstrøm blir også med denne kvelden.
Denne gangen er det en enkel servering, og vi har sagt at inngangspengene er «valgfrie». Poenget er at alle i nærmiljøet skal ha god anledning til å være med på denne samtalekvelden.


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp