Gi en gave
Meny
Last ned

Endelig ny misjonssamling i Oslo

Søndag 30. januar: For aller første gang inviteres du til misjonssamling kl 18 i vår nye storstue, i Lilleborg kirke som ligger på Torshov. Det er våre ungdommer som står for programmet denne kvelden. Våre to studenter fra Hald, deltar, og det gjør også noen av elevene på KG; De samlet inn store penger til NMS sist høst. Kristian Mjølsneset jobber med Internasjonal Frivillighet i NMS, og denne kvelden får vi vite mer om alle hans fine erfaringer. Dersom du tar 20-bussen, går du av i Torshovparken, eller du kan ta trikk 11, 12 eller 18, og gå av på stoppested Biermanns gate. Pluss ca 10 minutters gange videre til Oskar Braatens gate 35. Vi ses!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp