Gi en gave
Meny
Last ned

Misjonsmesse på Stenbekk

Lørdag 5. november kl 11 åpnes dørene for årets misjonsmesse på Stenbekk (utafor Sarpsborg). Og når klokka er to på ettermiddagen håper vi på en god sum med nye misjonspenger! Mange flotte gevinster (utlodning). Salg av småkaker, honning, bær, håndarbeider/gaveartikler. Knausen-lys også. Åresalg. Gratis vafler/kaffe. Salg av pølser. Få også med deg sang- og musikk-møtet kl 12, m/Åshild M. Sandvik og Jostein B. Olsen. Misjonsglimt får du også. Og kl 14 er det trekning.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

29 jan

Misjonssamling i Oslo

Søndag 29/1 kl 18 skal vi snakke mer sammen om hva vi vil videre med NMS Lilleborg. Da NMS åpnet dørene for folket i 2022, dukket det opp mange spennende - og nesten uventede - opplevelser. Primært jobber vi fortsatt for at det skal forkynnes og arbeides for flere penger til å kunne drive misjon "der ute". Men etter at vi ankom Torshov, gjenbruksbutikken ble åpnet og Lille Mingla fantes som et slags landingssted i bygget, merket vi at vi hadde mange gode naboer som dukket opp. Noen har begynt å jobbe i gjenbruksbutikken, mens andre bare ramler innom for å finne ut hva dette huset kan by på.
Les mer
03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp