Meny

Mariahelg på Alværa misjonssenter

Last ned
Tema: "Vegen heim"- om tru og identitet i ulike livsfasar. Sokneprest i Jølster Silje Sørebø og psykologispesialist Yngvild Sørebø Danielsen loser oss gjennom temaet
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Igjen blir det Mariahelg for damer i alle aldrar. Her er det fokus på det sosiale, det er kjekt å komme ilag og ha god tid til samtale og gode historier. Det er tid til kvile, vi får påfyll for trua vår, nyte naturen ved sjøen og ikkje minst nyte god mat.

Ta kontakt med Alværa misjonssenter for meir informasjon/program. Epost: alvera@nms.no eller tlf 489 90 661


Se andre arrangementer

23 jan

Teologi til folket

Sted: Aula på VID, Stavanger. Tidsrom: kl. 18.-20. Forelesning nr. 1--Førstehjelp til forståelse og bruk av Det gamle testamente ved Knut Holter.
Les mer
24 jan

Åpen lunsj på NMS Oslokontor

Velkommen til åpen lunsj med fokus på Etiopia torsdag 24. januar kl. 11.30 . Marit Breen har mange års erfaring som Etiopia-misjonær. Hun oppdaterer oss på NMS sitt arbeid i landet i lys av ny politisk situasjon. Ta med matpakke, vi serverer kaffe og te.
Les mer
25 jan

"Lys i mørke"-fest i Drammen

Velkommen til "lys i mørke"-fest i Bragernes menighetshus. Leder for NMS Global, Lise Tørnby, taler. Hilde Høimyr og Svend Åge Jacobsen deltar med sang. Vi serverer varm mat, kaffe og is.
Les mer
26 jan

Leirtreff i Kristiansand

Velkommen til leirtreff!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp