Gi en gave
Meny

Mannskveld på Stenbekk

Påmelding
Last ned
Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk misjonssenter.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

PROGRAM
17.30 – Middag
19.00  – ”Skapt i Guds bilde” v/ Per Ivar Våje.
Kaffe og bløtekake
Sang og vitnesbyrd v/ «Totakt og sang»
22.00 Takk for i kveld

PRIS
Kr 300
Dersom det er noe spesielt vi skal ta hensyn til, må vi få beskjed om dette ved påmeldingen (f.eks. mat-allergi el.l.).

PER IVAR VÅJE har tidligere jobbet med landsbyutvikling i Etiopia og på Madagaskar som NMS-misjonær. Nå er han seniorrådgiver i Kirkerådet.

TOTAKT OG SANG er en gjeng gutter i 30-årene som startet med å mekke mopeder (totakt), men som etter hvert har fått fullt fokus på sang og musikk som er inspirert av southern-/country gospel og bedehussang.

PÅMELDING
innen 23. januar


Se andre arrangementer

25 sep

Misjonssamling i Oslo

Siste søndagen i måneden er det misjonssamling i NMS Lilleborg, Oskar Braatens gt 35 (Oslo). Helge Vatne har jobbet som misjonær i Mali, og følger godt med på hva som skjer i dette landet nå. Det serveres også kveldsmat, og du kan betale kr 100 ved inngangen (cash eller vipps). Kollekt til NMS.
Les mer
26 sep

Kreativt verksted på Mjuklia

Verksteddagene 26.-28. september foregår på Mjuklia Gjestegård på Berkåk. Nyt høsten! Her kan du lære deg nye håndverkskunstner, med sju ledere for de ulike tema-gruppene. Bil eller tog til Berkåk, så er det bare å møte opp til kveldsmat mandag ettermiddag, og så rekke middagen onsdag kveld, før returen. Mulighet for full pensjon. Ring 90162225 for mer info vedr kurstilbudet, og for påmelding (innen 19/9).
Les mer
27 sep

Misjonssamling i NMS Vestfold

Tirsdag 27. september kl 18.30: Pendlermisjonær Margrethe Reve Brandsæter gir oss en fersk inspirasjon fra Thailand, og noen glimt også fra Madagaskar. Kollekt. Musikkinnslag v/Daniel Waka. Bevertning, og påmelding innen mandag 26/9, til Bjørn Kinserdal: 91154997. bkinserd@online.no
Les mer
30 sep

Kultur og natur- Unike Madagaskar

En reise til dette fasinerende landet byr på store opplevelser og mangfoldig natur. Vi besøker flere av de kjente attraksjonene og vi får et nært innblikk i ulike misjons- og bistandsprosjekter.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp