Gi en gave
Nettbutikk
Meny

Mannskveld på Stenbekk

Påmelding
Last ned
Torsdag 13. oktober ønsker vi mannfolk i alle aldere velkommen til mannskveld på Stenbekk misjonssenter.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Program:

Kl. 17.30: Middag.

Kl. 19.00: «Se hva Gud gjør» ved Magne Mjærum. Det blir kaffeservering, sang og vitnesbyrd ved «Totakt og sang».

Kl. 22.00: Takk for i kveld.

Om bidragsyterne:

Magne Mjærum  har vært ansatt i NMS i «hele sitt liv». Nå er han «frivillig på kontrakt» med mange oppgaver – og stort engasjement.

«Totakt og sang» er en gjeng gutter i 30-årene som startet med å mekke mopeder (totakt), men som etter hvert har fått fullt fokus på sang og musikk som er inspirert av southern-/country gospel og bedehussang.

Praktisk informasjon:

Pris: 350 kroner (Dersom det er noe spesielt vi skal ta hensyn til, må vi få beskjed om dette ved påmeldingen (for eksempel mat-allergi eller lignende).

Påmelding før 3. oktober 2022.

Vi ønsker helst at du melder deg på via internett. Du kan likevel melde deg på via e-post til uho@nms.no, eller via telefon 40 40 60 21. Husk å oppgi navn, adresse, epostadresse, telefonnummer og fødselsdato ved påmelding.


Se andre arrangementer

22 aug

Foreningsdag i august

Stenbekks andre foreningsdag foregår mandag 22. august. Lilliann Våje (fra Digni) taler, og Leviticus fra Skjeberg deltar med sang. Vi starter kl 18.30, og er trolig ferdig rundt kl 21. Her blir det kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding innen 15. august til uho@nms.no / tlf 40406021. Stenbekks adresse er Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg
Les mer
23 aug

Tirsdag 23. august er det tredje sjansen for å være med på ett av årets foreningsdager på Stenbekk (Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg). Generalsekretæren i Digni, Hjalmar Bø, taler, og ellers deltar KorX fra Askim. Dagen starter kl 18.30, og vi er trolig ferdige rundt kl 21. Kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding til uho@nms.no / tlf 40406021. Velkommen til alle som kan ha lyst og anledning!
Les mer
25 aug

Seniorhelg på Helgatun 

Region Bjørgvin ønskjer velkommen til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 25.-28.august. Både du som har vore med før og du som vil koma for første gong er hjarteleg velkommen! 
Les mer
27 aug

NMS Regionstemne Møre

Hjarteleg velkomen til NMS Regionstemne på Kjeldsund leirstad og gjestegard laurdag 27. august!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp