Meny

Kyrkje- og misjonsdag på Alværa Misjonssenter kl. 10-16.

Last ned
Temadagen vert avslutta med gudsteneste leia av sokneprest Ingvald A. Frøyen kl. 14.30. Deretter blir det kaffi og årsmøte for NMS i Ytre Sogn område.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Korleis kan vi i kyrkjelydane få meir plass for dialog og samtale? Det er nok mange som under ei gudsteneste kunne hatt lyst til å stille spørsmål eller komme med eigne synspunkt til tekstane. Har vi arenaer der ein kan dele erfaringar og støtte kvarandre i dei mange utfordringane i kvardagen? I kva samanhengar kan dialogen få større plass i kyrkja? Kva kjenneteiknar ein god samtale? Kyrkje- og misjonsdagen kan sjåast som ein verkstad der ein deler idear og erfaringar. I år vil sjukehusprest Karl Hjelmeland halde hovudinnleiinga. Han er oppteken av «den gode samtalen» og har variert erfaring frå sjømannskyrkja, Hyllestad kyrkjelyd og frå arbeid som skuleungdomsprest. Som vanleg blir det innspel til temaet frå fleire.

Meir informasjon kjem til å bli lagt ut på Alværa Misjonssenter si heimeside http://alvera.no/, men ein kan melde seg på til Alværa allereie no, telefon 48990661.


Se andre arrangementer

24 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Dette er leiren for spreke voksne som ønsker å oppleve natur, kultur, misjon, fornyelse og fellesskap. Her får du turfølge på flotte fotturer i fjellområdene rundt Mesnali. Årets kulturelle utflukt går til Maihaugen med vandreteater, omvisning i dronning Sonjas barndomshjem og besøk på OL-museet. Fra Madagaskar deltar militærkoret LOVA på sommerkonsert i Mesnali kirke.
Les mer
03 aug

Låvebasar på Evje

Velkommen til låvebasar på Evje
Les mer
07 aug

Basar i Harkmark

Stor basar i Harkmark!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp