Gi en gave
Meny
Last ned

Kyrkje- og misjonsdag på Alværa

Laurdag 7. januar kl. 10.30 vert det invitert til samling på Alværa kyrkje- og misjonssenter. Kom gjerne før og få kaffi/rundstykke. Det er ein god tradisjon å byrje året med ein temadag til inspirasjon for kyrkjelydane. Gudsteneste ved Geir Sørebø Årsmøte for Ytre Sogn område om ettermiddagen
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

I år vil vi vere saman med NMSU om opplegget. Dei er opptekne av klima og miljøkrisa, som jo er eit svært aktuelt tema for oss alle. Korleis kan vi i vår kvardag vere med å arbeide for at skadeverknadene av overforbruket i kulturen vår kan verte mindre? Kva vil vere berekraftig livsstil framover? Her kan ein komme med kreative innspel til inspirasjon for andre. I NMS finst det ei gruppe som kallar seg «grådighetsbekjempere». Dei er opptekne av at grådigheit fører til overforbruk av naturressursar og difor er eit sentralt tema i kampen om klima og miljø. Det er laga opplegg som vi vil nytte denne dagen.

Det blir som vanleg mykje song og musikk frå ulike tradisjonar. Temaopplegget blir avslutta med gudsteneste v/Geir Sørebø.
Om ettermiddagen kan ein delta på årsmøte for NMS, Ytre Sogn område.

På grunn av måltidene er det påmelding til Alværa tlf. 48990661.

Vel møtt frå både Hordaland og Sogn og Fjordane til ein spennande dag med aktuelt tema!
Områdeutvalet for NMS Ytre Sogn


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp