Gi en gave
Nettbutikk
Meny

Kristina från Duvemåla

Last ned
«Kristina från Duvemåla» - eller "Kristinas Epler" på norsk - er en fortellerkonsert, laget av Bjørn Ulvaeus og Benny Anderson (fra Abba). Torsdag 21. juli kl 19 vil Elisabeth Eldevik og Jan Egil Eilertsen framføre denne musikalen, ved Sjusjøen Fjellkirke. Etter forestillingen vil det bli litt å bite’ti på kirkebakken. Handlingen er hentet fra Vilhelm Mobergs åtte bøker om utvandringen til Amerika. Det unge ekteparet – Kristina og Karl Oskar – har slitt i fem år med å få jorden på gården til å bære nok grøde til å livberge seg selv og sine barn. Kristina setter sin lit til Gud, Karl Oskar til sine kraftige never når de forlater den verden de kjenner i Sverige. Og resten får du vite denne kvelden. Bill (kr 200) får du tak i her: https://www.visitsjusjoen.no/hva-skjer/
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

22 aug

Foreningsdag i august

Stenbekks andre foreningsdag foregår mandag 22. august. Lilliann Våje (fra Digni) taler, og Leviticus fra Skjeberg deltar med sang. Vi starter kl 18.30, og er trolig ferdig rundt kl 21. Her blir det kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding innen 15. august til uho@nms.no / tlf 40406021. Stenbekks adresse er Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg
Les mer
23 aug

Tirsdag 23. august er det tredje sjansen for å være med på ett av årets foreningsdager på Stenbekk (Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg). Generalsekretæren i Digni, Hjalmar Bø, taler, og ellers deltar KorX fra Askim. Dagen starter kl 18.30, og vi er trolig ferdige rundt kl 21. Kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding til uho@nms.no / tlf 40406021. Velkommen til alle som kan ha lyst og anledning!
Les mer
25 aug

Seniorhelg på Helgatun 

Region Bjørgvin ønskjer velkommen til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 25.-28.august. Både du som har vore med før og du som vil koma for første gong er hjarteleg velkommen! 
Les mer
27 aug

Frivillighetensdag -- Moro med misjon

kl. 13-17. Sør-Varhaug 63, ved siden av Varhaug gamle kyrkjegård. NMS, NMSU og NMS Nærbø-Varhaug-Vigrestad inviterer hele regionen til å feire frivillighetens år! Åse Marie og Håkon Varhaug åpner opp hagen ved siden av Varhaug gamle kirkegård til en spennende dag for alle. Sjekk ut det fantastiske programmet!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp