Gi en gave
Meny
Last ned

Inspirerande misjonærbesøk frå Thailand

Fredag 13. november - søndag 15. november. Inspirerande Jeed frå Thailand kjem saman med mannen Olav Skjerpe til vår region, nærare bestemt Sykkylven, Kjeldsund og Hareid
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Jeed Pochan

Olav Skjerpe

Dei er misjonærer for NMS på landsbygda i Thailand, der dei er med på å bygge opp «Barnas kirke» ved sida av å trene leiarar. For tida bor dei i Norge, men pendlar normalt til Thailand og arbeidet der. Dei vil fortelle meir om arbeidet NMS støttar i Thailand. Dei har bodd ved grensa til Laos i Nordøst-Thailand og understrekar kor viktig støtta frå Norge er.
Astrid og Helge Breivik frå Sykkylven var av dei første misjonærane NMS sendte til Thailand i 1976.

-«På fritiden har vi hatt åpent hus for barn. Vi har ønsket å ha et trygt sted for barn å leke og utfolde seg. I Mukdahan drev vi et lite senter for barn ute på landsbygda, hvor barn for første gang fikk kjenne på egen verdighet. I arbeidet har vi vært med å åpne Barnas kirke, som den første menighet bare for barn i Thailand.»

Jeed og Olav er glad i Thailand «Smilets land». Dei er fulle av opplevingar  og deler konkrete erfaringar frå kvardagslivet. «I en politisk konfliktfylt og spennende tid for landet er det viktig å ha tro på bedre tider og Guds velsignelse så enda flere kan få verdig liv og varig håp for seg selv og sitt land.»

Program:

Fredag 13. nov.  kl. 19:00 blir det Musikk og Misjon i Sykkylven kyrkje.

Laurdag 14. nov. kl. 13:00: andakt på Kjeldsund i forbindelse med julemessa

– kl. 15:00: Basar på Hareid kyrkjelydshus

Søndag 15. nov. kl. 11:00: Misjonsgudsteneste i Hareid kyrkje med påfølgande «Middag og Misjon» rett etter gudstenesta

 


Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp