Gi en gave
Meny
Foto: Privat/Marit Mjølsneset / Trine Franksdatter og Arild M. Bakke kommer til inspirasjonssamlingen på Camp Sjusjøen Last ned

Inspirasjonssamling på Camp Sjusjøen

Ønsker du en god prat, god informasjon, god mat og god musikk, så er Camp Sjusjøen stedet og være 1. oktober 2023.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Samlinga er åpen for alle. Menigheter som støtter NMS sitt arbeid på Madagaskar, har fått en egen invitasjon. Velkommen!

Program:

  • Klokken 15.00: Inspirasjon fra Madagaskar ved Arild M. Bakke, seksjonsleder for seksjon Øst-Afrika i NMS Global. Musikalske innslag ved Trine Frankdatters prosjektkor.
  • Klokken 16.00: Middag og dessert.
  • Klokken 16.45: Informasjon om ressurser til misjonsavtalen.
  • Klokken 18.00: Takk for i dag.

 

Arild M. Bakke:

Arild M. Bakke har bodd 35 år på Madagaskar. I 25 av disse årene var han misjonær for NMS. Han har også vært norsk generalkonsul på Madagaskar i perioden 2009 til 2020. Han har en unik kunnskap og god formidlingsevne. I 2022 fikk han overrakt ridderkorset, som markerer at han er «Ridder av første klasse av Den Kongelige Norske Fortjenesteordenen». Han er leder i seksjon Øst-Afrika i NMS. Han blir med på vår samling, før han setter seg på flyet til Etiopia.

Trine Franksdatter:

Vi får besøk av et nyetablert prosjektkor; Frikirkens Salmekor, som øver inn arrangementer av Trine Franksdatter til en større salmekonsert i vår. Vi får høre noen smakebiter. Trine Franksdatter er utdannet komponist fra Norges Musikkhøgskole og Griegakademiet i Bergen. Hun har tidligere jobbet i NMSU og er godt kjent med NMS. Hun har flere verker publisert på Spotify og YouTube og selger korverk på Cantando Forlag. Se gjerne trinefranksdatter.no.

Praktisk informasjon:

Menigheter i nærområdet, som støtter NMS sitt arbeid på Madagaskar, er spesielt invitert, men arrangementet er åpent for alle.

Middag og dessert kan kjøpes for 250 kroner.

Påmelding til benteb@nms.no innen 27. september.


Se andre arrangementer

24 jul

«Natur, kultur, misjon og fornyelse»

Velkommen til leir for spreke voksne.
Les mer
09 aug

Liv, latter, leik og moro på Camp Kjeldsund 2024!

Bland det med fine samlingar der Jesus kjem nær - og vi han - og der vi deler av det vi har fått og fått oppleve. Camp Kjeldsund er leiren for ALLE – ung eller eldre, kom og vær med!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp