Gi en gave
Nettbutikk
Meny

I Luddens rike

Last ned
«Historisk vandring i Luddens rike» - det blir en fin vandretur i den lokale geografien der den sagnomsuste Ludden hørte heime. Kanskje møter vi også Ludden faktisk... Brøttum Historielag står for turledelsen denne dagen, og trolig dukker det opp noen upubliserte hemmeligheter underveis! Oppmøte fredag 22. juli kl 12 ved Kroksjødemningen, ca 2 km innenfor bommen på Storåsen. Mulig å parkere ved Storåsen og gå inn til Kroksjødemningen. Billett kr 50 per person, maks kr 100 per familie. Har du mer inspirasjon for å gjøre fredagen komplett, så sørg for å få med deg kaffe og bite’ti på kirkebakken, før det kl 19 blir allsang i fjelli.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

22 aug

Foreningsdag i august

Stenbekks andre foreningsdag foregår mandag 22. august. Lilliann Våje (fra Digni) taler, og Leviticus fra Skjeberg deltar med sang. Vi starter kl 18.30, og er trolig ferdig rundt kl 21. Her blir det kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding innen 15. august til uho@nms.no / tlf 40406021. Stenbekks adresse er Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg
Les mer
23 aug

Tirsdag 23. august er det tredje sjansen for å være med på ett av årets foreningsdager på Stenbekk (Trøskenveien 307, 1708 Sarpsborg). Generalsekretæren i Digni, Hjalmar Bø, taler, og ellers deltar KorX fra Askim. Dagen starter kl 18.30, og vi er trolig ferdige rundt kl 21. Kaffe og noe å bite i. Misjonsgave. Påmelding til uho@nms.no / tlf 40406021. Velkommen til alle som kan ha lyst og anledning!
Les mer
25 aug

Seniorhelg på Helgatun 

Region Bjørgvin ønskjer velkommen til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen 25.-28.august. Både du som har vore med før og du som vil koma for første gong er hjarteleg velkommen! 
Les mer
27 aug

NMS Regionstemne Møre

Hjarteleg velkomen til NMS Regionstemne på Kjeldsund leirstad og gjestegard laurdag 27. august!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp