Meny

Ferieuke for voksne på Rødungstøl Høyfjellshotell

Påmelding
Last ned
Velkommen til høstdager med fellesskap og naturopplevelser. Rødungstøl ligger vakkert til ved innsjøen Rødungen og ved foten av Reineskarvet i selve inngangen til Skarvheimen 1050 meter over havet. I området finner du et turterreng som har noe å tilby enhver smak.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Høstdagene starter mandag 16.september med velkomstmøte kl 17, og varer til fredag 20. september med avreise etter frokost.

Vi har med oss Berit og Knut Lande, Birger Fossum og Reidun Andersen Weberg som talere og ledere. Vi legger opp til en fast dagsrytme med frokost, bibelsamling, tur, lunsj, «møteplassen», middag og kveldssamvær med ulikt program.  Det er mange merka stier rundt hotellet til korte og lengre turer. Det er også mulig å fiske og leie sykler

Pris pr person i dobbeltrom kr 3 620, enkeltrom kr 4 220. I tillegg betales kr 400 ved påmelding. Selve oppholdet betales ved ankomst. Les mer om Rødungstøl her.

For mer informasjon kontakt oss på ost@nms.no eller telefon 40 40 60 91 (Reidun Andersen Weberg).


Se andre arrangementer

23 jun

St.Hans-feiring på Camp Sjusjøen

Velkommen til St. Hans feiring på NMS Camp Sjusjøen Mesnali. Gratis inngang med gratis aktiviteter. Gudstjeneste, bål, matsalg og muligheter for å grille medbrakt mat.
Les mer
23 jun

Jonsokfeiring på Kjeldsund

Tradisjonen tru, inviterer vi til Jonsokfeiring på Kjeldsund søndag 23. juni
Les mer
23 jun

Solsetra feirer 60 år

I år er det 60 år siden NMS arrangerte de første leirene på Solsetra Misjonssenter. Fra en enkelt start på et lite gårdsbruk har Solsetra utviklet seg til et idyllisk leirsted. Søndag 23. juni fra kl. 15 inviterer vi til St.Hansfest og jubileumsfeiring.
Les mer
23 jun

St. Hans-feiring på Fjordglimt

St. Hans møtes vi på Fjordglimt!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp