Meny

Ferieuke for voksne på Rødungstøl Høyfjellshotell

Last ned
Velkommen til høstdager med fellesskap og naturopplevelser. Rødungstøl ligger vakkert til ved innsjøen Rødungen og ved foten av Reineskarvet i selve inngangen til Skarvheimen 1050 meter over havet. I området finner du et turterreng som har noe å tilby enhver smak.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Høstdagene starter mandag 16.september med velkomstmøte kl 17, og varer til fredag 20. september med avreise etter frokost.

Vi har med oss Berit og Knut Lande, Birger Fossum og Reidun Andersen Weberg som talere og ledere. Vi legger opp til en fast dagsrytme med frokost, bibelsamling, tur, lunsj, «møteplassen», middag og kveldssamvær med ulikt program.  Det er mange merka stier rundt hotellet til korte og lengre turer. Det er også mulig å fiske og leie sykler

Pris pr person i dobbeltrom kr 3 620, enkeltrom kr 4 220. I tillegg betales kr 400 ved påmelding. Selve oppholdet betales ved ankomst. Les mer om Rødungstøl her.

For mer informasjon kontakt oss på ost@nms.no eller telefon 40 40 60 91 (Reidun Andersen Weberg).


Se andre arrangementer

25 aug

Områdestemne i Sunnhordland

Ver velkomne til områdestemne med årsmøte på Halsnøy 25. august.
Les mer
25 aug

Misjonssamling i Oslo

"Hver dag holdt de trofast sammen" er tema på høstens første misjonssamling i Vestre Aker menighetshus. Øystein Bjørdal taler. Glimt fra ulike NMS grupper og -foreninger i Oslo. Tips og ideer til foreningsarbeidet. Vi serverer kveldsmat. Inngang kr 100.
Les mer
25 aug

Misjonsgudstenester på Haugalandet 25.august

Fem kyrkjer på Haugalandet får NMS-besøk til gudstenestene denne dagen: Til Avaldsnes kjem misjonsprest Ove Sjursen. Til Valestrand kjem seniorrådgivar Åslaug Ihle Thingnæs. Til Torvastad kjem misjonsprest Rivo Razakandriana. Til Norheim kjem prost og landsstyreleiar i NMS Helge Gaard. Til Aksdal kjem misjonsprest Norodd Stavenjord.
Les mer
25 aug

Misjonsgudsteneste Sauda kyrkje

Mijsonskonsulent Roar Vik talar på årets misjonsgudsteneste i Sauda
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp