Gi en gave
Meny

Ferieuke for voksne på Rødungstøl Høyfjellshotell

Last ned
Velkommen til høstdager med fellesskap og naturopplevelser. Rødungstøl ligger vakkert til ved innsjøen Rødungen og ved foten av Reineskarvet i selve inngangen til Skarvheimen 1050 meter over havet. I området finner du et turterreng som har noe å tilby enhver smak.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Høstdagene starter mandag 16.september med velkomstmøte kl 17, og varer til fredag 20. september med avreise etter frokost.

Vi har med oss Berit og Knut Lande, Birger Fossum og Reidun Andersen Weberg som talere og ledere. Vi legger opp til en fast dagsrytme med frokost, bibelsamling, tur, lunsj, «møteplassen», middag og kveldssamvær med ulikt program.  Det er mange merka stier rundt hotellet til korte og lengre turer. Det er også mulig å fiske og leie sykler

Pris pr person i dobbeltrom kr 3 620, enkeltrom kr 4 220. I tillegg betales kr 400 ved påmelding. Selve oppholdet betales ved ankomst. Les mer om Rødungstøl her.

For mer informasjon kontakt oss på ost@nms.no eller telefon 40 40 60 91 (Reidun Andersen Weberg).


Se andre arrangementer

15 jul

Sommerfestuke på Sjusjøen

Årets Sommerfestuke blir en festuke ute i det fri. Konserter og forestillinger rigges på kirkebakken foran Sjusjøen fjellkirke.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
30 jul

"Detti er heme!" - sommerkveld i Mesnali kirke

"Detti er heme! " Anne Flugstad er kjent som kulturformidler og sanger. Denne kvelden synger og formidler hun ord og toner fra innlandspoeter.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp