Gi en gave
Meny
Last ned

AVLYST! Hellig trekongers fest i Kristiansund

Hellig-trekongers-festen i Kristiansund har lang tradisjon. Det er ikke mindre enn fire organisasjoner som står bak: NMS, NLM, Israelsmisjonen og Indremisjonen. Lederskapet går på omgang, denne gangen er det Indremisjonen sin tur, etter å stått over fjoråret på grunn av korona.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Programmet blir omtrent slik det pleier å være. Andakten blir ved Helge Åkernes fra «Åpne dører», det blir sanginnslag og informasjon fra de fire organisasjonene.

Bevertningen består i hovedsak av julebrød med ost, Prinsessestenger og glutenfrie vafler. I tillegg kan det komme mer improviserte innslag på småborda.

Det blir opplesing av munter historie med god moral, det går godt til slutt, og de fleste kjenner seg igjen.

Som leserne forstår har vi hatt første planleggingsmøte, og det meste er i boks. Det viktigste som står igjen, er at så mange som mulig kommer på festen. Den er søndag 9. januar neste år kl. 17.00 og utover i menighetssalen i Kirkelandet kirke. Vel møtt!


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp