Gi en gave
Meny

AVLYST! Hellig trekongers fest i Kristiansund

Last ned
Hellig-trekongers-festen i Kristiansund har lang tradisjon. Det er ikke mindre enn fire organisasjoner som står bak: NMS, NLM, Israelsmisjonen og Indremisjonen. Lederskapet går på omgang, denne gangen er det Indremisjonen sin tur, etter å stått over fjoråret på grunn av korona.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Programmet blir omtrent slik det pleier å være. Andakten blir ved Helge Åkernes fra «Åpne dører», det blir sanginnslag og informasjon fra de fire organisasjonene.

Bevertningen består i hovedsak av julebrød med ost, Prinsessestenger og glutenfrie vafler. I tillegg kan det komme mer improviserte innslag på småborda.

Det blir opplesing av munter historie med god moral, det går godt til slutt, og de fleste kjenner seg igjen.

Som leserne forstår har vi hatt første planleggingsmøte, og det meste er i boks. Det viktigste som står igjen, er at så mange som mulig kommer på festen. Den er søndag 9. januar neste år kl. 17.00 og utover i menighetssalen i Kirkelandet kirke. Vel møtt!


Se andre arrangementer

27 sep

Misjonssamling i NMS Vestfold

Tirsdag 27. september kl 18.30: Pendlermisjonær Margrethe Reve Brandsæter gir oss en fersk inspirasjon fra Thailand, og noen glimt også fra Madagaskar. Kollekt. Musikkinnslag v/Daniel Waka. Bevertning, og påmelding innen mandag 26/9, til Bjørn Kinserdal: 91154997. bkinserd@online.no
Les mer
30 sep

Kultur og natur- Unike Madagaskar

En reise til dette fasinerende landet byr på store opplevelser og mangfoldig natur. Vi besøker flere av de kjente attraksjonene og vi får et nært innblikk i ulike misjons- og bistandsprosjekter.
Les mer
30 sep

Misjonssamling i Kristiansand

Endelig skal vi arrangere "misjonssamling" i Kristiansand igjen! Denne gang fredag 30.9 kl. 19.
Les mer
01 okt

Lørdagsgrøt i Kristiansand

Lørdagsgrøt er populært som aldri før!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp