Gi en gave
Meny
Foto: Pixabay Last ned

Fest for frivillig engasjerte i NMS Trøndelag

Tirsdag 7. desember kl.12-15 i 4. etg i Sommerveita, vil vi gjøre stas på alle som er frivillig engasjert i NMS Trøndelag. Tradisjonell grøtfest der du er velkommen!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til alle som legger ned innsats, bønn, penger og tid på arbeid knyttet til NMS i vår region. Eller som de sier i NMSU: de som deler ting, tid, tro og talent!

Det vil bli servert grøt, spekemat, kaffe og kake. Det vil bli noe underholdning, mulighet for å få høre fra de ulike arbeidslag, allsang og andakt.

Velkommen til en trivelig samling i Sommerveita 4. etg!


Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp