Meny

Forenings – og frivilligfest

Foto: iStockphoto Last ned
Vi ønsker velkommen til Forenings – og frivilligfest 26.09 i Hoffsalen, Domkirkehjemmet i Bergen! Inviterte er foreninger, gjenbruksmedarbeidere, frivillige og NMS-engasjerte i alle utgaver!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Vi er så heldige å ha med oss Misjonskorpset, NMS sitt musikkorps fra Egersund, som skal spille for oss.
Frode B. Sæthre, misjonær i Mali, vil komme og dele fra NMS sitt arbeid der, som du er på å virkeliggjøre – gjennom din forbønn, dine gaver og din tjeneste!
Fellesskap og samtale rundt bordet er også en viktig del av en slik kveld.

Program
19.00: Åpning ved Janne Bech-Sørensen. Misjonskorpset spiller.
19.30: Mat. Koldtbord. Kaffe. Misjonskorpset.
20.30: Fokus på NMS-arbeidet i Mali v/ Frode B. Sæthre. Spørsmål og samtale. Kollekt.
21..30: Avslutning.

Pga. matservering, er det flott med påmelding innen 23.09 til Dagny Helene Ekberg. dhe53@online.no 951 03 845. Pris 250kr.
Alle er velkommen!

Arr.: Områdeutvalget for NMS Bergen, mid – og vesthordland


Se andre arrangementer

21 nov

Misjonsmesse i Fredrikstad

Velkommen til misjonsmesse på Bethel i Fredrikstad torsdag 21. november fra kl. 17.
Les mer
22 nov

Misjonsmesse i Indre Sogn

22. - 24. november
Les mer
22 nov

Julemesse i Sørnes kirke

Fredag: 18.00 Julemessa åpner med sang av Kaisingers! Kafeteria, salgsboder og lynlotteri 19.30 Storsamling: Sang av Jærklang, Tale av Svein Ragnvald Tjora: Misjon i endring - eller? Lørdag: 10.30 Kafe ,Varesalg Åresalg / lynlotteri, Barneaktiviteter 11.30 Familiesamling: andakt av Caroline Andrea Alsvik og sang av Marie Bue Kessel 13.30 Hovedtrekning
Les mer
22 nov

Leir for 2.-7.klasse, 22.-24. november 2019 Furutangen Misjonssenter

Velkommen til leir på Furutangen leirsted på Randøy i vakre Ryfylke! Her vil du få nye venner, det blir gassisk rebusløp, bibelsamling og misjonssamling, lesestund med kakao og boller, sporlek og mange leker både inne og på fotballbanen. Leirlederne studerer teologi på VID Misjonshøgskolen i Stavanger, og noen vil akkurat ha kommet tilbake fra misjonspraksis på Madagaskar. På misjonssamlingen forteller de om hvordan det er å være barn på Madagaskar, i et land som er veldig forskjellig fra Norge. Søndag feirer vi gudstjeneste sammen, og familien er velkommen til å være med kl.11.00! Etterpå er det middag for leirdeltakerne og kirkekaffe for hele familien. mer info og påmelding på NMSU sine hjemmesider: https://nmsu.no/hendelse/adventsleir-for-2-7-klasse/
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp