Gi en gave
Meny

Temakveld om Sat-7 og Midtøsten

Foto: Åslaug Ihle Thingnæs Last ned
Ønsker du å lære og forstå mer om arbeidet NMS er med å støtte i Midtøsten? Ønsker du inspirasjon til misjonsengasjement i egen menighet? Vil du lære mer om Sat-7? Da er dette en gylden anledning til å bli kjent med noen av de som jobber med dette til daglig.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til en temakveld med fokus på Sat-7 og Midtøsten onsdag 20. november kl. 19 i Voksen kirke. Møt Kurt Johansen som er direktør for Sat-7 i Europa og Asia og Åslaug Ihle Thingnæs som i en årrekke har jobbet med NMS sine partnere og prosjekt i Midtøsten.
Fra Østerås menighet kommer sogneprest Per Olav Vangen og misjonsansvarlig Hilde Masvie Ydstebø og forteller om hvordan menighetens misjonsprosjekt har blitt en viktig del av menighetsarbeidet.

Vi vil gjerne ha påmelding innen tirsdag 19.11 til ost@nms.no eller 51516190.

Voksen kirke finner du her

 

 


Se andre arrangementer

01 des

AVLYST! Adventsmøte

kl. 19.00. Hauge bedehus. Taler: Alf Henning Liknes.
Les mer
04 des

Adventsfest på Alværa (AVLYST)

Velkommen til middag, kaffi og kaker. Åresalg, kveldstankar og tid til prat. Ikkje salsmesse lørdagen.
Les mer
05 des

Avlyst: Julesalg Innherred og Misjon i advent

Julesalget på misjonshuset Verdal er avlyst dette året, og MISJON I ADVENT i Sakshaug kirke lørdag 5. desember er også dessverre avlyst. Biskop em. Tor Singsås taler: «Jesus er verdens lys» Proklamering v/ Ragnhild Aaring. Misjonsglimt v/ Ingeborg Meslo Ulvin. Sang av Andrea og Mari fra Høgaunet i Frol Musikk. Allsang. Noe for barn. Misjonsgave. Trekking av Innherredslotteriet. Velkommen til ei trivelig stund i advent! Arr. NMS Innherred område og julesalgskomiteen
Les mer
05 des

Lørdagsgrøt i Arendal

Siste lørdagsgrøt før jul!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp