Gi en gave
Meny

Temakveld om Sat-7 og Midtøsten

Foto: Åslaug Ihle Thingnæs Last ned
Ønsker du å lære og forstå mer om arbeidet NMS er med å støtte i Midtøsten? Ønsker du inspirasjon til misjonsengasjement i egen menighet? Vil du lære mer om Sat-7? Da er dette en gylden anledning til å bli kjent med noen av de som jobber med dette til daglig.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Velkommen til en temakveld med fokus på Sat-7 og Midtøsten onsdag 20. november kl. 19 i Voksen kirke. Møt Kurt Johansen som er direktør for Sat-7 i Europa og Asia og Åslaug Ihle Thingnæs som i en årrekke har jobbet med NMS sine partnere og prosjekt i Midtøsten.
Fra Østerås menighet kommer sogneprest Per Olav Vangen og misjonsansvarlig Hilde Masvie Ydstebø og forteller om hvordan menighetens misjonsprosjekt har blitt en viktig del av menighetsarbeidet.

Vi vil gjerne ha påmelding innen tirsdag 19.11 til ost@nms.no eller 51516190.

Voksen kirke finner du her

 

 


Se andre arrangementer

29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp