Meny

Familietur med NMS til Kypros

Last ned
Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis. En av dagene blir det dagstur med buss til SAT-7 Pars sitt studio i Limassol. Vi får omvisning og følge en live sending på direkten! Vi skal bo i Ayia Napa på Kypros.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Med NMS til Kypros

SAT-7
Torsdag 27. juni blir det dagstur med buss til SAT-7 Pars sitt studio i Limassol. Vi får omvisning og følge en live sending på direkten! Staben der har også lovet oss en iransk lunsj!

Den kristne TV-kanalen SAT-7 sender døgnet rundt i fire kanaler på tre språk, arabisk farsi og tyrkisk. Via drama, aktualitetsprogram, sang og musikk, live show med innringings-mulighet, undervisning og forkynnelse er SAT-7 en kristen stemme i mylderet av TV-tilbud. I tillegg til at det internasjonale hovedkontoret ligger på Kypros, så har også farsi-kanalen base der. De kan ikke produsere kristne program i Iran, så derfor gjør de det utenlands, men alle som er på skjermen har farsi som morsmål. Akkurat det er et hovedpoeng for SAT-7; det skal være program som er laget av folk fra regionen/landet.

En vet med sikkerhet at 21,5 millioner ser på de to arabiske kanalene, og responsen via telefon og sosiale medier kommer fra hele regionen.

Reisemål:
Vi skal bo i Ayia Napa på Kypros. Med 340 soldager i året, kan du ikke få et bedre ferieparadis.

I Ayia Napa finner vi de fineste langgrunne sandstrendene på hele øya, perfekt for familier som vil bade i det varme Middelhavet. Hele tolv strender har fått EUs Blå flagg for sitt rene vann. Du kan se det glitrende havet mens du vandrer på den flere kilometer lange strandpromenaden.

Om du blir lei av badingen kan du vandre langs hovedgaten hvor du finner et stort utvalg av restauranter, små butikker og tavernaer. Å ta turen i ned til den gamle fiskehavnen er også å anbefale. Eller hva med å sjekke ut det gamle venetianske klosteret fra 1500-tallet?

Vårt hotell:
Panthea Holiday Village har 193 rom og ligger i Ayia Napa. Det er et familievennlig hotell, bare noen få minutters gange fra stranden. Med tennisbane, treningsrom, lekeplass, innendørs- og flere utendørsbasseng, vannsklier og gratis Wi-Fi er her noe for alle. Med all inclusive går du ikke sulten da her er flere restauranter og velge mellom i tillegg til bassengbar.

Du kan velge mellom familierom med plass til inntil 4 personer eller twin rom med plass til inntil 3 personer, begge med all inclusive. På rommet finner du blant annet klimaanlegg, badekar/dusj og wc, hårføner, safe, TV, kaffetrakter/tekoker og kjøleskap.

Om du er interessert, så er det fint om du gir beskjed så snart som mulig! Kun 15 plasser på denne turen!


Se andre arrangementer

23 jan

Teologi til folket

Sted: Aula på VID, Stavanger. Tidsrom: kl. 18.-20. Forelesning nr. 1--Førstehjelp til forståelse og bruk av Det gamle testamente ved Knut Holter.
Les mer
24 jan

Åpen lunsj på NMS Oslokontor

Velkommen til åpen lunsj med fokus på Etiopia torsdag 24. januar kl. 11.30 . Marit Breen har mange års erfaring som Etiopia-misjonær. Hun oppdaterer oss på NMS sitt arbeid i landet i lys av ny politisk situasjon. Ta med matpakke, vi serverer kaffe og te.
Les mer
25 jan

"Lys i mørke"-fest i Drammen

Velkommen til "lys i mørke"-fest i Bragernes menighetshus. Leder for NMS Global, Lise Tørnby, taler. Hilde Høimyr og Svend Åge Jacobsen deltar med sang. Vi serverer varm mat, kaffe og is.
Les mer
26 jan

Leirtreff i Kristiansand

Velkommen til leirtreff!
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp