Meny

Arrangement i Romsdal høsten 2019

Foto: Eivind Hauglid Last ned
I Romsdal har NMS 25 registrerte foreiningar og grupper. NMS har misjonsavtale med 10 kyrkjelydar. I tillegg er det frivillige arbeidet ved NMS Gjenbruk i Molde ei viktig inntektskjelde for NMS og det er mange faste gjevarer.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Du kan delta på ulike måtar. Du kan be for arbeidet, være med i misjonsfor­eining, arbeide som frivillig på NMS gjenbruks­butikk, vere fast givar, bli misjonær og mykje meir.

Hjemmestrikka varer til salgs

Du kan også bli enkeltmedlem i NMS.  Ein kan velje å gje regelmessig med avtalegiro, anten til eit prosjekt eller til misjonsarbeidet generelt.

Her kan du laste ned programfolder for Romsdal område høsten 2019

2019 Program Romsdal område hausten 2019 pdf


Se andre arrangementer

21 feb

Manns-weekend på Phillipshaugen

Det blir mannsweekend på Phillipshaugen i år også, ei veke seinare enn vanleg. Start fredag 21. februar kl.18.30 Avsluttar med middag laurdag kl. 16.
Les mer
23 feb

Misjonssamling i Oslo

"Kulturkræsj - Marxisme, Ateisme, Kristendom og Islam i Etiopia og Norge" er tittelen på en nyutkommet bok. Etiopiamisjonær og prest Hans Birger Neergård har delt tanker og erfaringer fra livet som misjonær.
Les mer
23 feb

Salmekveld

Søndag 23. februar kl. 18.30 i NLA, Amalie Skrams vei 3 Sang og musikk v/Cathrine Snipsøyr. Misjonsvindu mot Madagaskar, v/Gunnlaug Bøyum. Enkel servering.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp