Meny

Åpen lunsj på Oslokontoret

Last ned
Velkommen til åpen lunsj torsdag 21. mars kl. 11.30 . Dagens tema: "NMSU sin virksomhet i Region Øst" ved regionleder Ragnhild Danbolt Øygard med flere. Ta med matpakke, vi serverer kaffe og te.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Den norske kirke ønsker å samarbeide med barne- og ungdomsorganisasjoner om trosopplæring. Her ønsker NMSU å spille en større rolle fremover. Med sin egenart som organisasjon tilfører NMSU trosopplæringsarbeidet viktige byggesteiner. Familiemiddager i kirken, leir i Norge og utveksling til samarbeidskirker er eksempler på slike byggesteiner. For å gjennomføre disse tiltakene er frivillige medarbeidere en viktig ressurs, og ledertrening står sentralt. I alt dette ønsker NMSU å engasjere barn og unge til å dele tro, tid, ting og talent og på denne måten fokuserer  på misjon for en ny generasjon.

Velkommen til å høre mer om dette arbeidet og ta lunsjen med oss på NMS Oslokontor. Du finner oss her.


Se andre arrangementer

23 jun

Jonsokfeiring på Kjeldsund

Tradisjonen tru, inviterer vi til Jonsokfeiring på Kjeldsund søndag 23. juni
Les mer
23 jun

Solsetra feirer 60 år

I år er det 60 år siden NMS arrangerte de første leirene på Solsetra Misjonssenter. Fra en enkelt start på et lite gårdsbruk har Solsetra utviklet seg til et idyllisk leirsted. Søndag 23. juni fra kl. 15 inviterer vi til St.Hansfest og jubileumsfeiring.
Les mer
23 jun

St. Hans-feiring på Fjordglimt

St. Hans møtes vi på Fjordglimt!
Les mer
23 jun

St. Hans-feiring 2019

Himmel & Hav, Sola. Fra kl. 16.30. Bålet tennes kl. 19.30.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp