Gi en gave
Meny
Last ned

Allsang i fjelli

«Allsang i fjelli» blir festivalens konsert/allsangkveld, der Leif Ingvald Skaug sørger for at det blir lyd i Sjusjøen-fjella, fredag kl 19. Dette blir også en ekstra-markering av Sjusjøen Fjellkirkes 60-årsjbileum, og det blir en flott kollekt til jubilanten. Konserten er helt gratis. Vil du vite hvem Leif Ingvald Skaug er, så kan du linke deg til hans facebook-side: facebook for organistLeif. Du kan også lese et intervju med ham på nms.no, nms.no/nyhet/skaug-pa-sjusjoen/ eller også i Sjusjøposten.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp