Gi en gave
Meny
Last ned

Allerede i gang med julemessa i Oslo!

Den planlagte julemessa i Oslo må dessverre avlyses. Men vi gir oss ikke, for misjonen må ha penger fra oss - også i år. Les her hva du kan gjøre nå!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Det tillyste julemessa 20.-21. november i Oslo avlyses, så nå gjør vi det annerledes! Vi starter med loddsalget allerede nå, og det gjøres slik: Du sender en sms til 468 86 441, skriver navnet ditt og sier hvor mange lodd du vil kjøpe (kr 10 pr lodd), eller du kan også bestille loddlister (for et visst beløp) og hjelper oss med å selge lodder til dine naboer, venner og familie. Slik må vi gjøre det når koronaen bremser oss, men misjonen likevel må få penger fra oss. Mange fine gevinster – flere enn dem du ser på bildet.

Det blir også mulig å bestille julemessevarer, vi kommer med mer informasjon om det ganske snart.


Se andre arrangementer

29 jan

Misjonssamling i Oslo

Søndag 29/1 kl 18 skal vi snakke mer sammen om hva vi vil videre med NMS Lilleborg. Da NMS åpnet dørene for folket i 2022, dukket det opp mange spennende - og nesten uventede - opplevelser. Primært jobber vi fortsatt for at det skal forkynnes og arbeides for flere penger til å kunne drive misjon "der ute". Men etter at vi ankom Torshov, gjenbruksbutikken ble åpnet og Lille Mingla fantes som et slags landingssted i bygget, merket vi at vi hadde mange gode naboer som dukket opp. Noen har begynt å jobbe i gjenbruksbutikken, mens andre bare ramler innom for å finne ut hva dette huset kan by på.
Les mer
03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp