Gi en gave
Meny
Last ned

Fire dager med god omsorg

Fra onsdag 16. mars til lørdag 19. mars fylles Bragernes menighetshus med misjonsbasar og folk som har lyst til å treffes, og samle inn penger. På åpningsdagen kl 14 åpner basaren, v/Tore Seierstad. Åpent hver dag fra kl 12 til 18. Lørdag til kl 15. Hver dag blir det en andaktsstund kl 13 og 17.30. Trekning lørdag kl 16.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Basarbord, lynlotteri og lykkehjul. Salg av gjenbrukslys, og varer fra misjonsland. Kafé med hjemmebakte kaker. Varm mat kl 15. Velkommen innom misjonsbasaren i Kirkegata 7, Bragernes menighetshus (Drammen)!


Se andre arrangementer

03 feb

Kvinnedøgn på Mjuklia

Velkommen til et døgn sammen med damer i alle aldre. God mat, lovsang, forkynnelse, oppredd seng, skitur, bål og trivelig sosialt fellesskap. Påmelding til ingeborgu@nms.no eller 40406085 før 20. januar.
Les mer
09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp