Gi en gave
Meny
Last ned

50 år med Stenbekk – endelig skal vi feire

elkommen til jubileumshelg lørdag 30. april og søndag 1. mai!
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Lørdag 30. april

Det er klart for innrykk fra kl 13. Det blir aktiviteter for barna ute og inne, og gode muligheter for voksne å hygge seg.

Vi selger grillmat, vafler og kioskvarer.

Kl 15 er det familiesamling inne. Øistein Kristiansen (ja, han fra «Øisteins blyant») tegner og underholder.

Vi holder grillen og vaffelpressa varm for de som vil kjøpe seg litt mat eller noe godt til kaffen mellom dag- og kveldsprogrammet.

Kl 18 samles vi til mimrekveld. Da blir det mulig å se igjen folk du var på leir med for mange år siden, og kanskje til og med gjensyn med noen av sketsjene vi lo så godt av den gang. Anne-Grete Slettevold Meling leder samlingen og Morten Pettersen tar med seg gitaren og kanskje en venn eller to.

Vi runder av fellesopplegget når det passer slik, men har åpen ende for kveldens mimring og samlinger i større og mindre grupper. Det blir salg av suppe til kveldsmat.

Magne Mjærum og Ragnar Ruden har sikret seg rom på Stenbekk for å ta overnattingen der mellom jubileumsdagene. På nettsiden vår, stenbekk.no, kan du lese brevet der de inviterer andre til å bli med på god gammeldags leirfølelse.

Søndag 1. mai

Frokost på Stenbekk for overnattingsgjester.

Jubileumsgudstjeneste i Tune kirke kl 11. Biskop Kari Mangrud Alvsvåg taler, Sigrun Solvang synger og det blir hilsen fra ordfører Sindre Martinsen-Evje.

Jubileumsmiddag på Stenbekk ca kl 13.

Jubileumsfest kl 15. Tale av Magne Mjærum og sang av Merete Meyer. Unni Holm Olsen leder oss gjennom festen.

Det er ikke nødvendig å melde seg på arrangementet denne gang. Vi har plass til alle som vil komme, og uten koronabegrensninger slipper vi å telle og registrere. Kom og bli med på den eller de delene av jubileumshelgen som passer for deg/dere.

Dersom du ønsker å overnatte, og vil sikre deg en seng eller fire, kan du ta kontakt med oss på tlf. 40 81 48 61 eller ved å sende en epost til enhetsleder yvonne.lie@nms.no.

Du kan velge mellom standard 2-4 mannsrom, enkeltrom eller superior dobbeltrom og bestille sammen med gamle venner eller alene.

Priser for jubileumshelgen:

Standard 2-4 mannsrom: kr. 1000,- per rom per døgn, inkl. frokost, oppredde senger og håndklær.

Superior 2-mannsrom: kr. 1500,- per rom per døgn, inkl. frokost oppredde senger og håndklær.

Enkeltrom: kr. 600,- pr rom per døgn, inkl. frokost, oppredd seng og håndklær.

Enkeltromstillegg: kr. 300,- pr døgn (der 2-4 mannsrom benyttes som enkeltrom).

Kveldsmat lørdag kveld: kr. 100,-

Festmiddag søndag: kr. 200,-

Velkommen skal du være!


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp