Gi en gave
Meny
Last ned
Påmelding

NMS menighetsnettverk

NMS menighetsnettverk, digital samling på zoom fredag 12. mars kl. 0900-13.00
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

På grunn av situasjonen i forbindelse med korona-pandemien, har vi i programkomiteen besluttet at vi ikke gjennomfører Nettverkssamlingen på Veavågen som planlagt. Vi skulle så gjerne ha besøkt menigheten der og vi skulle så gjerne ha møttes fysisk. Men siden situasjonen er uoversiktlig har vi altså besluttet å gjennomføre en digital nettverksamlig fredag 12. mars. Kl. 09.00- 13.00 på Zoom.

Men vi blir ikke mismodige av den grunn! Gud er skapende og lar stadig nye ting spire frem. Når åkeren har lagt brakk en stund, er den klar til å bære mer grøde. Gud holder sin hånd over sin kirke og sender oss ut for å både så og høste. Spørsmålet er hva vil han gjøre nå etter pandemien? Hvordan kan vi være med på det?

Vi legger opp til læringsfellesskap der vi støtter hverandre, ber om visdom og prøver å skjelne/bedømme:

  • Hva har Gud gjort og lært oss i den situasjonen vi har vært igjennom og er i?
  • Hva vil han gjøre nå?
  • Hvilke beslutninger må vi ta som misjonale disipler og ledere for tiden som kommer etter pandemien?

Vi setter av tid til alle der dere får dele og blir bedt for. Vi deler også inn i grupper/ breakout rooms for prosessarbeid.

Dere får tilsendt link til Zoom på epost.


Se andre arrangementer

09 feb

Mannskveld på Stenbekk Misjonssenter

Vi ønsker mannfolk i alle aldre velkommen til mannskveld på Stenbekk Misjonssenter torsdag 9. februar.
Les mer
11 feb

Oslo: Inspirasjons- og informasjonsseminar om frivillighet

Lørdag 11. februar fra kl 10 til kl 16 samles vi til et inspirasjonsseminar som kan gjøre oss til mer happy frivillige i NMS. Folk fra områdeutvalgene i hele region Øst er velkommen, i tillegg til frivillige i gjenbruksbutikkene, og andre frivillige. Dette foregår i NMS Lilleborg, og dagen skal gi oss mer inspirasjon til å gjenfinne "utholdenheten" i vårt arbeid.
Les mer
12 feb

Misjonsgudstjeneste i Mariakirken

Søndag 12. februar kl. 18.00 Liturg: Beate Iren Lerdahl Tale: Arne Mulen Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Mariastuene. Misjonsvindu.
Les mer
12 feb

Søndagssamling, Stavanger

kl. 19.00. Taler: Paul Odland fra Israelsmisjon. Sang: Randaberg mannskor. OBS! nytt sted: Kapellet på VID, bruk hovedinngang til VID. Parkering på NMS parkeringsplass ved Misjonsmarka 1.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp