Gi en gave
Meny

Bli med NMS til Tallinn, Estlands hovedstad

Last ned
Havnebyen Tallinn er en av nord Europas best bevarte middelalderbyer og hele gamlebyen er på UNESCO's liste over verneverdige steder. Byen er berømt for sine smale brosteinsgater og monumenter fra middelalderen.
Tilbake
Del Facebook Twitter E-post

Tallinn er preget av optimisme og tro på fremtiden. Samtidig er befolkningen opptatt av å bevare det ekte estlandske Tallinn.

På denne turen vil du få oppleve selve byen med de severdighetene den har å by på. Det blir blant annet en guidet rundtur med lokalguide. Guiden tar oss med og lar oss bli litt bedre kjent med hovedstaden Tallinn og republikken Estland som i 2018 feiret sin 100-års dag.

En av dagene skal vi innom den lokale gjenbruksbutikken Magda Misjonipood. Besøk hos lokale menigheter som NMS er engasjert i står selvsagt også på programmet og misjonær Magne Mølster vil møte oss og informere om NMS sitt arbeid i Estland.
Søndag får vi delta på gudstjeneste i Saku med påfølgende grilling (værforbehold).

Vi skal bo godt på Hotel Tallink City i sentrum av byen. Siden vi bor så sentralt er det god anledning til å vandre rundt i sentrum og i gamlebyen på egenhånd.

Turen går med fly fra Oslo med mulighet for tilslutning fra andre byer samme morgen. Det blir felles frokost og middag hver dag. To av kveldene spiser vi middag på hotellet og de andre to kveldene blir det middag på restauranter i byen som serverer tradisjonell Estisk mat. Lunsj ordner hver enkelt på en av de mange kafeene i byen.

Flytider med Norwegian fra Oslo

13/9 Oslo – Tallinn 10.35 – 13.05

17/9 Tallinn – Oslo 10.45 – 11.15

(lokale tider og tidsfjorskjell er +1 time)

Mulig med gjennomgående flybilletter fra andre byer i Norge via Oslo der Norwegian har flyruter.

Turpris pr. person:                            kr. 6.890

Tillegg for enkeltrom                       kr.    900

Tillegg fra ander byer i Sør-Norge     kr.   2.150

Turprisen inkluderer: Fly Oslo – Tallinn t/r, 4 overnattinger i dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag), transport og utflukter i henhold til program, reiseledertjenester fra Norsk turteam. Ikke inkludert: Øvrige måltider, drikke til maten, forsikringer.

Påmelding og informasjon: Plussreiser

Les mer om turen til Estland ved å klikke på denne lenken. 

post@plussreiser.no | Telefon: 70 17 90 00 


Se andre arrangementer

15 jul

Sommerfestuke på Sjusjøen

Årets Sommerfestuke blir en festuke ute i det fri. Konserter og forestillinger rigges på kirkebakken foran Sjusjøen fjellkirke.
Les mer
29 jul

Natur, kultur, misjon og fornyelse

Gladnyhet til alle som ønsker seg til fjells i sommer. Leiren for spreke voksne blir gjennomført med noen endringer i programmet. Peer Gynt-forestillingen på Gålå går ut. I stedet blir en spennende og innholdsrik dag i "Prøysen-land" og en lokal kulturforestilling. Velkommen til dager med fjellturer, fellesskap, bibel og misjon.
Les mer
30 jul

"Detti er heme!" - sommerkveld i Mesnali kirke

"Detti er heme! " Anne Flugstad er kjent som kulturformidler og sanger. Denne kvelden synger og formidler hun ord og toner fra innlandspoeter.
Les mer
27 aug

Seniorhelg på Helgatun

27.-30.august inviterer Region Bjørgvin til Seniorhelg på Helgatun i Myrkdalen. No lengtar vi verkeleg å kunna møtast "på ordentlig", og håper mange kan vera saman denne helga.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp