Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Regional strategisamling i Bjørgvin

For første gong på mange år inviterte regionstyret i Bjørgvin til strategisamling. Representantar frå områdeutval, frivillige i gjenbruksbutikkane, på Alværa og på kontoret var saman med tilsette i regionen samla på Alværa 3. og 4. april. Det vart inspirerande møte med gamle kjende og mange me før berre kjende namna på frå e-post eller omtale.
Les mer

Hva foregikk i 2023?

Vi holder på gode tradisjoner! Nok en gang en stor TAKK til Gert Nielsen som lager heftet som inneholder ulike årsmeldinger fra vår region. Takk til alle "arbeidslag" som deler rapporter, slik at vi kan glede oss over stor aktivitet også i vår region!
Les mer

Når "Din rikssak" fortjener applaus

De kom fra alle kanter av NMS region Øst lørdag 18. mars i 2023. I fem lange timer ble folket inspirert – både av hverandres erfaringer, og av en bibeltime som knapt noen før hadde hørt! Her får du en liten smakebit fra noen av de 120 som opplevde en solrik samlingsdag i NMS Lilleborg i Oslo.
Les mer

Inspirerande regionstemne på Kjeldsund

Stemnet starta med bibeltime v Sigurd Haugen, sokneprest i Averøy. Vi er kalla til teneste, men det er Gud som har kontrollen. Vi er ikkje dei første som er skeptiske når Gud kallar og seier «Kan EG det, da?»
Les mer

Velkommen til områdestevne i Finnmark!

Velkommen til et innholdsrikt områdestevne for NMS i Finmark 26.-28. august! Stevnet blir holdt på Ravnastua Fjellstue i Karasjok. Frivilighetsleder Silje Sjøtveit kommer. Kommer du?
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp