Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Så moro når folk setter pris på Sommerfestuka

- En sommerfestkomite har jobbet i flere måneder for å få til årets Sommerfestuke på Sjusjøen. Da er det moro å sitte i komite når «alt folket» tropper opp og verdsetter at «ingen gir seg» etter åtte år med dette tiltaket rundt Sjusjøen fjellkirke og Camp Sjusjøen, sier Magne Mjærum som sjøl har kunnet glede seg mye over blomstringa oppi østlige fjellstrøk.
Les mer

Musikals aften med ei utstrakt arm

Der støtter vi NMS sitt arbeid i Lovsangshjemmet, der borna får mat, tryggleik og utdanning, og dei får musikkopplæring og får lære å spele fiolin.
Les mer

Sommerfestens hovedkonsert: Ingrid Olava

På lørdagskvelden under Sommerfestuka på Sjusjøen er det Ingrid Olava som står på scenen. Med sine røtter i Lillehammer, og sin barndoms turstier på Sjusjøen er dette en helt naturlig arena for denne artisten. Og det kommer sikkert en Prøysen-stubb også, som når teddybjørnen blir tatt ut av skapet og blir til stor glede for Marian som vet å stelle pent med sin nye venn.
Les mer

Songs and care for God's creation - Ecumenical service

Onsdag 15. juni kan du få med deg et skikkelig flott arrangement, nemlig Songs and care for God's creation - Ecumenical service - enten live i Trefoldighetskirken i Oslo, eller på Facebook.
Les mer

Skaug på Sjusjøen

Han dirigerer et kor på over 2000 sangere, men på fredagskvelden under årets Sommerfestuke på Sjusjøen skal Leif Ingvald Skaug holde koken i alle dem som fysisk møter opp til den sagnomsuste allsangkvelden – Together we stand! Men først får du et lite møte med ham i dette intervjuet.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp