Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Lytt til NMS sin nye podkast

Skuespiller Nils Ole Oftebro forteller at han og resten av Oftebro-familien har båret på en verkebyll etter den behandlingen misjonær Christian Oftebro fikk av NMS-ledelsen i 1888.
Les mer

Skaug på Sjusjøen

Han dirigerer et kor på over 2000 sangere, men på fredagskvelden under årets Sommerfestuke på Sjusjøen skal Leif Ingvald Skaug holde koken i alle dem som fysisk møter opp til den sagnomsuste allsangkvelden – Together we stand! Men først får du et lite møte med ham i dette intervjuet.
Les mer

Tømmermisjonæren

Tore Laugerud (74) bygget kirker fra bunnen av langt inne i de gassiske skoger. Her flyttet troen fra hode til kropp.
Les mer

Hildegunn på plass blant alle de frivillige i Oslo

Mange var glade da Hildegunn Lofthus Berntsen ble ansatt som regionkoordinator i region Øst. Fryktelig mye nytt på fryktelig kort tid! I Oslo var NMS Lilleborg født, og Hildegunn kom seg raskt inn i regionens nye hus. Hun satte seg som mål at hun også skulle bli godt kjent med alle de ressursene som regionen har; Og de frivillige merket at Hildegunns gen for å tilpasse seg i hverandres oppgaver var stort. Denne siste uka i mars har timene nesten ikke strukket til, men torsdag kveld skilte hun lag med alle de frivillige som hadde rigget gjenbruksbutikken, og vaskehjelpa kom for å feie over golvene før det blir butikkåpning og åpningsfest for NMS Lilleborg.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp