Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Vestfoldingenes områdemøte

Mer enn 50 vestfoldinger møttes i Stokke Kirketun, der NMS i Vestfold hadde sitt områdemøte 23. mai - i vakkert forsommervær og med et godt forberedt program.
Les mer

Misjonsglede og Områdestevne på Averøy

Søndag 23. april ble det gjennomført områdestevne for indre og ytre Nordmøre på Averøy. Denne flotte øye er som «et Norge i miniatyr», og når du samtidig må passere den berømte atlanterhavsvegen på veien, da er også naturopplevelsen på sitt høydepunkt.
Les mer

Velkommen til områdestevne i Salten

Lørdag 22. april i Saltstraumen menighetshus.
Les mer

Fellesskap og misjonsglimt

- Fellesskapet, og informasjon om hva vi er med på rundt i verden! Det var ett av svarene som ble gitt da spørsmålet ble stilt under områdemøtet for NMS i Østfold: Hva motiverer/inspirerer deg til å være med i NMS?
Les mer

Sol, smil og varme på Mjuklia

Landy Bakke frå NMS hadde misjonskveld på seniortreffet på Mjuklia. Ho orienterte om NMS sitt arbeid på Madagaskar, heimlandet sitt.
Les mer

Velkommen til områdestevne i Finnmark!

Velkommen til et innholdsrikt områdestevne for NMS i Finmark 26.-28. august! Stevnet blir holdt på Ravnastua Fjellstue i Karasjok. Frivilighetsleder Silje Sjøtveit kommer. Kommer du?
Les mer

Misjonsinspirasjon på Tømmerneset

Lørdag 23. april ble årets områdestevne med årsmøte arrangert på Tømmerneset i Troms.
Les mer

Områdestevne i Sundes kreative rike

3. april: Områdestevne i Solør, Vinger og Odal. Startet i Strøm kirke ved Glommas bredd. Festgudstjeneste i fastetiden, med misjon i sentrum - Estland og Mali. Bønn for Ukraina . Pyntede og bunadskledde familier fulgte to barn til dåpen. Innimellom - bleieskift-arbeidende dåpsbarnforeldre, som tok en liten tur bakerst i kirken med den lille, og kom tilbake igjen. Hva passet vel bedre i Øystein Sunde sitt rike?
Les mer

Signering på årsmøtet for Romerike

Da årsmøtet for Romerike gikk av stabelen i mars-godværet, ble det også en resignering av misjonsavtalen for Fenstad menighet, der møtet ble holdt. På Romerike er det mange gode misjonsfolk, og et godt, nytt områdeutvalg ble valgt - ved akklamasjon!
Les mer

Kristin ble også med i områdeutvalget

Berit Sivertsen Sørvig (t.h.) er leder i områdeutvalget for Salten, og i denne lille reportasjen forteller hun både om innsatsen til Kristin Jenssen, og om det nyvalgte områdeutvalget i Salten.
Les mer

"Alle sammen" i Karasjok

Ikke alle misjonssamlinger inviterer hele årsmøtet til elvesafari. Men det gjorde de i år i Karasjok, i en times lang pustepause. Og neste år skal de faktisk invitere til Ravnastua, og da er det vel like før at hele misjons-Norge dukker opp! - Da håper og tror vi at vi blir enda flere enn ti, som vi var i år, sier Anne Therese H Seppola, og gir oss en minirapport fra lørdag 25. september I Karasjok.
Les mer

Områdemøte i Troms

Tømmerneset var stedet for årets områdemøte i Troms, i september. Og på søndagsgudstjenesten i Finnsnes kirke, var det NMS som satte igjen noen gode spor.
Les mer

Marit Breen i sør og i nord

Marit Breen er mest kjent i NMS for å misjonær-pendle sørover i verden. Men i et mer kjølig høstvær dro hun nordover til Lofoten for å være med på områdestevnet for Midt-Hålogaland, og den lokale NMS-karen Reimar Brun opplevde denne samlinga som en stor inspirasjon.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp