Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Kjempekjekt på Camp Kjeldsund!

Helga 11. - 13. august var det igjen duket for årets happening på Sunnmøre: Camp Kjeldsund!!!
Les mer

Barne- og ungdomskonsulent med fokus på barn og familie i Region Møre

Brenner du for at barn og unge skal få kjennskap til kristen tro og den verdensvide kirke? Ønsker du å legge til rette for at barn og unge kan få gode opplevelser på leir? Gjennom vårt arbeid vil vi engasjere barn og unge til å dele tro, tid, ting og talent.
Les mer

Konfimantlaurdag med fokus på misjon

Aller først, takk for tildeling av stipendet "Misjons i trosopplæringen" frå SMM (Samarbeidsråd menighet og misjon) på 10.000 kroner til vår «konfirmantlaurdag» som vi arrangerte i Gomerhuset, Skodje. Arrangementet vart gjennomført 1. oktober, og fungerer som ei undervisning, men også som eit kick-off i konfirmantåret.
Les mer

Misjonsmesse i Ørsta

Laurdag arrangerte Ørsta Sokneråd Misjonsmessa på kulturhuset. Mange hadde funne vegen, og det med rette for her fann dei det meste. Både fantastisk mat, underhaldning, fellesskap, informasjon, litt alvor, glede og både lodd og julekaker for salg.
Les mer

Ordføreren innom NMS Lilleborg

Mot slutten av sin timelange visitt i NMS Lilleborg, måtte Oslos ordfører vrenge av seg jakken og prøve på seg den helt spesielle «blomsterbuketten» hun hadde fått i gave fra ungdommene i NMS. Og plutselig sto hun oppdressa i en kledelig jakke, der brystet var prydet av teksten «Sammen forandrer vi verden»
Les mer

NMSU + Followme

– Pandemien sette ein stoppar for leirarbeidet i 2021. Det ga meir tid til å tenke ut nye måtar å nå dagens unge på, seier Stig Sunde i NMSU. I 2021 slo dei seg saman med Followme.
Les mer

Giving Tuesday 2021: Hva vil du dele i år?

Influenserne Kattekryp (Christopher Mathisen), Magnus Waaler og Kristine Bremnes reiser sammen med Silje Løvdal fra NMSU til Barcelona.
Les mer

NMSU satser på kirkemiddag

I disse dager lanserer NMSU den nye satsingen kirkemiddag, som er et årlig tiltak i trosopplæringen i Den norske kirke.
Les mer

Kick-off for kyrkjene i Sykkylven

Kick-off-dag på Orreneset Misjonssenter laurdag 15. august! Eit eksempel for andre kyrkjelydar.
Les mer

Hva skal vi finne på nå?

På grunn av korona-pandemien har de fleste familier plutselig fått mye mer tid til å være sammen. NMS og NMSU har laget en serie med 27 samtale- og aktivitetskort for barnefamilier. Last ned gratis fra linken i denne artikkelen.
Les mer

Ungdommer fra England på besøk til norsk menighet

I februar dro en liten gruppe med ungdommer til Ålesund som en utveksling mellom menighetene. Det var en kort tur men vi fikk utnyttet hver eneste dag. Uheldigvis var det ikke noe snø så ungdommene fikk dessverre ikke prøvd å gå på ski.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp