Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt.

Inspirasjon for både hjerte og hender på Sommerfestens gjenbruksseminarer

Torsdag ble Sommerfestens store gjenbruksdag. To seminarer av og med NMS gjenbruk i Stavanger Forum trakk godt med deltakere.
Les mer

Glimt fra Sommerfest & Generalforsamlingen 2017

Valg av ny strategiplan, forhandlinger og valg av grunnregler og vedtekter, sol og fokus på å dele troen på Jesus.
Les mer

Nytt landsstyre i NMS

Under dagens forhandlinger stemte generalforsamlingens delegater på kandidater til landsstyret. Landsstyret skal ledes av Helge S. Gaard som ble valgt i går.
Les mer

Glimt fra Sommerfest & Generalforsamling 2017

En innholdsrik dag med valg av ny landstyreleder, seminarer, forhandlinger, aktiviteter for barn og fokus på å utrydde fattigdom.
Les mer

Helge S. Gaard er ny landsstyreleder

Helge S. Gaard ble i dag valgt til ny landsstyreleder i NMS.
Les mer

Vi er i gang

Det var stor gjensynsglede da mange hundre deltakere på NMS sin Sommerfest & generalforsamling møttes i Stavanger i dag. Dette er viktige dager i Norges første misjonssorganisasjon.
Les mer

Har du vært i Grenseland?

- I Grenseland blir det mye å oppleve for alle sanser, forteller Elisabeth Follesøy Solås. Hun er frivillig medarbeider og leder av komiteen som skal bygge opp en kunstnerisk landsby i Stavanger Forum.
Les mer

Ta med radioen på Sommerfest i Stavanger!

Gjennom NMS Gjenbruks 50 butikker har vi snart nådd målet om å samle inn 2000 fm-radioer som skal sendes til Kamerun. Ta med den gamle radioen din til NMS’ Sommerfest & Generalforsamling i Stavanger og bli med på avslutningen av aksjonen.
Les mer

Sommerfest-seminar om redesign

Mange av tingene vi vanligvis kaster kan lett omskapes fra skrot til skatter. Og det store mangfoldet av varer hos NMS Gjenbruks butikker har flere bruksområder enn du vet om. Redesign er trendy og gøy. Sommerfest-seminaret «Kreativ Gjenbruk» setter deg i gang.
Les mer

Sommerfest-seminar om arbeidsfellesskapet i gjenbruksbutikkene

Seminaret «Gjenbruksbutikkene – et grenseløst arbeidsfellesskap» er ikke bare for medarbeidere i gjenbruksbutikkene våre. Men hvis du møter opp er det høy risiko for at du får lyst til å bli med i frivillig-staben hos din nærmeste NMS Gjenbruk-butikk.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp