Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

Nytt prosjekt i Hongkong redder prostituerte

200 000 kvinner er fanget i sex-industrien i Hongkong. Nå har NMS begynt å samarbeide med en ny organisasjon som hjelper prostituerte.
Les mer

Bli bedre kjent med Hongkong-misjonærene Sigrid og Emil

I månedsskiftet august/september reiser Sigrid Elise og Emil Dybdahl Buxrud til Hongkong hvor de går en spennende framtid i møte.
Les mer

Kina i våre hjerter

Etter sju år i Qinghai–provinsen i Kina og 14 år i Hongkong, flytter familien Rode-Christoffersen til Europa.
Les mer

Det store i det små

Asia i 2021 er fortellingen om de mange små bidragene som gjør stor forskjell for enkeltmennesker, menigheter og lokalsamfunn.
Les mer

Feirer 20 år som kirke

For over 30 år siden ble Yuk Kwong, Po Chu og Ole Jacob Grønvold utfordret til å plante en ny menighet. De startet fellesskapet Peace Preaching Point (PPP).
Les mer

Marit (71) er klar for ny Hongkong-periode

I en alder av 71 år reiser tidligere Kina-misjonær Marit Rundberg til Hongkong som seniorvolontør for NMS.
Les mer

Bjørg Kjetså til minne

Det er med stor sorg vi har fått melding om at vår venn og kollega fra vår misjonærtid i Hongkong, Bjørg Kjetså er død.
Les mer

Påskemøte på Stenbekk 2022

Vi samles om påskens budskap gjennom bibeltimer, misjonssamlinger, sang og musikk. Det blir også god mat, vakre omgivelser, fellesskap og frist luft! Stenbekk Misjonssenter ligger i Trøskenveien 307, Sarpsborg. Kommer du med tog til Sarpsborg, så gi beskjed ved påmeldingen, så sørger vi for skyss til Stenbekk. Påmelding innen 1. april. Dagsbesøk og besøk på enkelt møter/-måltider er mulig. Husk påmelding!
Les mer

Pendler-misjonær på vent

Po Chu Grønvold har – som så mange andre av oss – måttet endre sine planer ganske mye dette siste året. Nå på nyåret skulle hun ha inspirert oss på misjonssamling i Oslo. Men også det arrangementet gikk i vasken. Så da ber vi henne om et intervju, der vi likevel kan få et innblikk i hva hun er opptatt av i det daglige.
Les mer

Misjonshelg med glød!

Misjonsforeningene tilknyttet NMS i Molde var glad for å kunne arrangere misjonshelg 7. – 8. november med godt ivaretatt smittevern. Engasjert taler var Ole-Jacob Grønvold, misjonær i Hong Kong og Kina i 23 år.
Les mer

Trygt for NMS-utsendinger i Hongkong

Mens demonstrasjonene raser i gatene i Hong Kong, er NMS-utsendingene i den sørkinesiske byen i sikkerhet. Men de holder seg for det meste innendørs.
Les mer

Utveksling til Hongkong for første gang

For første gang har NMS utveksling med vår partner i Hongkong gjennom utvekslingsprogrammet Connect på Hald Internasjonale Senter.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp