Gi en gave
Meny

Nyheter

Nyheter fra arbeidet vårt. Velg land, region eller kategori - eller scroll nedover.

September og Walk for Living Water

Dette er ei kjempemulighet til å kome oss UT på gater og steder, og presentere NMS sitt arbeid – i denne samanheng Laos, for nye mennesker.
Les mer

Så moro når folk setter pris på Sommerfestuka

- En sommerfestkomite har jobbet i flere måneder for å få til årets Sommerfestuke på Sjusjøen. Da er det moro å sitte i komite når «alt folket» tropper opp og verdsetter at «ingen gir seg» etter åtte år med dette tiltaket rundt Sjusjøen fjellkirke og Camp Sjusjøen, sier Magne Mjærum som sjøl har kunnet glede seg mye over blomstringa oppi østlige fjellstrøk.
Les mer

Det store i det små

Asia i 2021 er fortellingen om de mange små bidragene som gjør stor forskjell for enkeltmennesker, menigheter og lokalsamfunn.
Les mer

Walk for living water i Brosundet!

Tenk deg å ikkje ha vatn å gi til barna dine. Tenk deg å måtte gå milevis til en gjørmete brønn for å få ei bøtte med vatn berre for å måtte gå den milevis heim igjen……Ein milliard menneske manglar tilgang til reint vatn og det vil vi i Ålesund gjer noko med!
Les mer

Ny kirkepresident i Den evangeliske kirken i Laos

Rev. Khamdeng Kounthapanya er utnevnt til ny kirkepresident i Den evangeliske kirken i Laos.
Les mer

Kyrkjepresidenten i Laos har gått bort

Det var med stor sorg vi mottok meldinga om at kyrkjepresident Dr. Khampone Kounthapanya var gått bort etter eit kort sjukeleie. Han døydde den 3. januar, nær 82 år gammal.
Les mer

Bli med i Oslo-spleisen for Laos-vann!

Over hele Norge går folk på tur for å gi sin støtte til NMS’ «Walk for living water». Lokalt i Oslo har Vandringsmannen laget en egen spleis-aksjon, og de vil at også du skal gå en liten tur for dem! Dermed er du med på spleisen.
Les mer
Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp