Menighet og misjon

Inndeling

Har menigheten din  misjonsavtale med NMS – eller har dere planer om det? Leter du etter informasjon, ressurser og idéer til menighetens misjonsengasjement? Velkommen til samarbeid – vi ønsker å være en ressurs for menighetene!

NMS tilbyr misjonsavtaler med fokus på:

Gjennom misjonsavtalen forplikter menigheten seg til å be for og gi til arbeidet i landet mens NMS på sin side følger opp med informasjon i form av nyhetsbrev og bildeserie/filmsnutt.

Den norske kirke samarbeider med NMS og seks andre misjonsorganisasjoner i Samarbeid menighet og misjon (SMM). Gå til SMMs eget nettsted for flere ressurser og informasjon.

 

_

Misjons-avtale

Hva er en misjonsavtale, og hvordan inngå en?

Les mer

Reise-stipend

Menigheter som har misjonsavtale med NMS kan søke om reisestipend for å besøke landet "sitt". Et møte med arbeidet kan skape nytt engasjement og større nærhet.

Vilkår

Ressurser til misjonsavtalen

Her finner du brosjyrer, plakater og presentasjoner.

Les mer

Dåpsservietter

Dåpsservietter

Dåp og misjon hører sammen, slik det står i misjonsbefalingen i Matt 28,18-20. Ved dåpen innlemmes vi også i et verdensvidt søskenfellesskap. Nå kan dette synliggjøres i menigheten ved at en dåpsserviett fra Madagaskar gis som gave til dåpsfamilien.

– Dåpsservietten fra Madagaskar er fin, og vi synes det er hyggelig å  gi den til dåpsfamilien, sier Bjørnar J. Øybekk, sokneprest i Sandnessjøen menighet, en av mange menigheter som kjøper dåpsservietter.

Dåpsserviettene er laget og brodert på systuer på Madagaskar. Dette sikrer kvinner en trygg arbeidsplass og mulighet til å forsørge sin familie.

Det er god margin mellom innkjøpspris og utsalgspris, og overskuddet går til å støtte  barne- og ungdomsarbeid i søsterkirker NMS samarbeider med.

Dåpsserviettene gis som gave til dåpsbarna og minner om at de ved dåpen er innlemmet i den verdensvide kirke. På dåpsservietten er det brodert en due som symboliserer Den Hellige Ånd.

Det følger med et kort med gratulasjon og litt informasjon om dåpsservietten. Kortet finnes både på  bokmål, nynorsk og samisk.

PRIS: Dåpsserviett og kort kr 40,- pr. stk (inkl. moms) + porto.

Bestilles  på tlf. 51 51 61 00 (mandag – fredag  kl 09.00 – 14.00) eller send e-post til info@nms.no

HUSK å oppgi om kortet skal være på bokmål, nynorsk eller samisk.

 

 

Lagre

Lagre

Spørsmål?

For spørsmål knyttet til inngåelse eller oppfølging av misjonsavtale, kontakt din NMS-region.
Innsamlingskonsulent Åslaug Ihle Thingnæs i kommunikasjonsavdeligen er også behjelpelig om du har spørsmål.

Ta kontakt på epost ait@nms.no eller mob. 40 40 60 15.

Eller kontakt oss i skjemaet under.

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp