Søknad

UCREW SPANIA (Barcelona) – NYHET

Vil du være med på et spennende integreringsarbeid blant nordafrikanske innvandrere i hjertet av Barcelona?

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

I over 20 år har en menighet i Egypt drevet arbeid for nordafrikanske innvandrere i Barcelona. På to ulike sentre jobber de med integrering av innvandrere, gjennom ulike kurs og fritidsaktiviteter, blant annet språklæring i spansk og engelsk, leseopplæring, leksegrupper og fritidsaktiviteter for barn. I tillegg er de også ansvarlig for en arabisktalende menighet i samme by.

Arbeidsoppgaver

NMS sender to ettåringer til å være med på det mangfoldige arbeidet som drives i Barcelona. Arbeidsoppgavene vil variere ut fra de egenskapene som ettåringene kommer med, men du vil i hovedsak jobbe med integreringsarbeid, men vil også være en del av barne- og ungdomsarbeidet i menigheten.

Internasjonal stab

Du vil bli en del av en internasjonal stab, med folk fra blant annet USA, Egypt og Argentina, og vil jobbe sammen i team.

Annen informasjon

Hvis du søker på Ucrew Spania må du kunne litt spansk fra før, f.eks hatt spansk på VGS. Du vil få tilbud om et intensivt språkkurs sommeren før avreise, og i starten av oppholdet. Det er også et stort pluss om du kan arabisk.

I Spania vil du bo i kollektiv sammen med andre unge i sentrum av Barcelona.

Har du spørsmål om Ucrew?

Ta kontakt med Kristian Mjølsneset:
kristianm@nms.no |  90893401.

 

Historier fra England

Nevøen ble drept i flyangrepet

Småbarnsfaren fra Syria prøvde lenge å slippe militærtjeneste, i alle fall utsette den, for han måtte tjene penger til familien. Det lyktes ikke, så han ble tvunget inn i uniform. Første dag "på jobb" sendte USA 59 Tomahawk raketter mot Syria. Barna ble farløse den dagen.

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp