Søknad

UCREW ENGLAND (Ulverston, Barrow, Whitehaven og Carlisle)

– Ett år med Ucrew er utfordrende, men utrolig givende! Gud har virket gjennom meg på en helt ny måte, og jeg har vokst nærmere Han.

Tommy-André Olsen, Ucrew England, 2015/2016

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

I samarbeid med The Church of England sender NMS ettåringer for å jobbe med ungdomsarbeid i ulike småbyer i Nord-England, i fylket Cumbria.

Du vil bli en del av en menighet, og vil være med i deres arbeid for å nå ut til ungdommer i lokalsamfunnet. Det kan være alt fra å legge til rette for større arrangement, møte ungdommer i skateparken til å arrangere ungdomskvelder.

I år har vi ettåringer i Barrow, Ulverston, Whitehaven og Carlisle.

Hva er Network Youth Church (NYC)?

NYC sitt arbeid retter seg primært mot ungdommer. Målet er å møte ungdommer der de er, og gjennom møtene vise Guds kjærlighet. I praksis er NYC en kirke som består av små felleskap som møtes utenfor kirkebygget. I felleskapene lærer ungdommene mer om Gud, de blir en del av et felleskap og de kan vokse som Jesu disipler. Mange av ettåringene vi sender vil bli en del av en slik menighet.

Arbeidsoppgaver

Som ettåring er du med på ulike deler av menighetens arbeid, og oppgavene vil variere ut fra hva du kan, og hvilke interesser du har. Det beste innblikket av hverdagen til en ettåring får du ved å lese bloggene til ettåringene som er ute nå, men her har vi nevnt noen konkrete arbeidsoppgaver du kan komme borti:

  • Møte ungdommer og servere gratis kakao på «The Bus» (En buss med ulike aktiviteter og kristne ledere som møter ungdommer der de er)
  • Lovsangsteam
  • Være med å lede ungdomsgrupper
  • Kristne skoleklubber
  • Leder på leir

Internasjonalt team

Ucrew-teamet i England er internasjonalt, og er satt sammen av ettåringer fra Laos, Brasil og Norge. I tillegg er Ucrew-teamet en del av Carlisle Bispedømme sitt eget ettåringsprosjekt; IX12, og man vil her også møte engelske og amerikanske ettåringer. Alle ettåringene i IX12 møtes noen ganger i året for å ha det morro, få undervisning og oppfølging.

I England bor du enten i kollektiv eller hos en vertsfamilie.

 

Blogg

Her kan du lese mer på bloggene til årets ettåringer i England; Uthen, Thomas, Henriette og Débora.

Har du spørsmål om Ucrew?

Ta kontakt med Kristian Mjølsneset:
kristianm@nms.no |  90893401.

 

Historier fra England

Føler seg ikke lenger alene

Rebecca (16) gruer seg så hun kjenner det i magen. Hun har akkurat flyttet, og hun kjenner ikke folk på det nye stedet. Hvordan skal hun klare den nye hverdagen?

Venner, fotball og Jesus

Disse to smilende kameratene, Adam og Luke, går på Youth Club i nærheten av Penrith i Nord-England. Ungdomsklubben er startet for å la flere unge i England bli kjent med kristen tro og Jesus.

Aldri hørt om Jesus

Er du blant dem som tror at de fleste kjenner til kristendommen her i Europa? Da skal du få møte engelske Jordan. Han hadde aldri tidligere hørt om Jesus.

Expand Lukk Søk Meny Mer Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp