Meny

Uteam

Last ned
Uteam er turer til NMS sine samarbeidspartnere over hele verden! Les om hva Uteam er, hvor vi sender team og hvordan du kan arrangere Uteam eller bli reiseleder.

<– tilbake til andre ting du kan bli med på i verden

Gjennom turene vil vi at du skal få oppleve å være en del av en verdensvid kirke, møte nye kulturer og få en smakebit av det arbeidet NMS gjør. Vi ønsker å skape bånd mellom unge på tvers av landegrenser. Lenger ned på siden kan du lese om hvordan du kan bli reiseleder på teamtur og hvordan menigheten din eller du kan arrangere en teamtur.

Sommeren 2018 sender vi Uteam til Etiopia og Egypt. Fristen for å søke gitt ut 1. februar, men les gjerne videre, søk neste gang eller arranger teamtur med menigheten din.

Hva inneholder en teamtur?

  • På alle Uteam-turer legger vi opp til at man er med og bidrar med noe, og NMSU er derfor i tett dialog med lokale partnere slik at bidraget faktisk er nyttig.
  • Spennende oppgaver som er forskjellig fra tur til tur.
  • Eksempler fra turer som har vært:
  • Bibel- og bønnesamlinger
  • Undervisning om språk og kultur i landet man reiser til
  • Erfaringsutveksling på tvers av landegrenser

Lag et Uteam

Som frivillig i NMS og NMSU kan du lage ditt eget Uteam. Dette må skje i tett kontakt med en ansatt i NMS eller NMSU.

Reiseleder

Vi trenger reiseledere, så hvis du har vært på utveksling til et av samarbeidslandene til NMS vil vi gjerne at du kontakter oss. Da kan du få et kurs som sertifiserer deg som reiseleder, og du kan da bli spurt om å være reiseleder på en av turene våre. Kurset for å bli reiseleder tar kun én dag, og vi har kursene fortløpende etter behov.

Ta kontakt med NMS hvis du kan tenke deg å bli reiseleder, i skjemaet nederst på siden.

Bli reiseleder

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp