Meny

Uteam

Last ned
Uteam er turer til NMS sine samarbeidspartnere over hele verden! Les om hva Uteam er, hvor vi sender team og hvordan du kan arrangere Uteam eller bli reiseleder.

<– tilbake til andre ting du kan bli med på i verden

Uteam 2019

Sommeren 2019 sender vi Uteam til Etiopia og Madagaskar.

Uteam Etiopia

– Å ha vært en del av dette har vært en gave. En stor mulighet for meg. Så mye humor, glede og kjærlighet, så mye frustrasjon, sinne og tårer. For en slik tur er ikke bare gøy, den gir også et nytt syn på urettferdighet, sier Henriette.

Vil du bruke en liten del av sommeren din til å hjelpe til med ledertrening på en leir for ungdom i Etiopia? Spille volleyball, kanskje få plante noen mangotrær og lære bort litt førstehjelp? I juli 2019 sender NMS et team på fem personer som blant annet skal være med å arrangere Summer Together. Det en leir som arrangeres i Kamashi, helt vest i Etiopia, av NMS og Kamashi Youth Center hvor målet er å skape en møteplass for ungdommer på tvers av folkegrupper og religion. Det vil også bli noen dager med deltakelse og undervisning på en musikk- og kulturskole i Addis Abeba, i tillegg til besøk på prosjekter for landsbyutvikling, med særlig fokus på kvinners rettigheter.

Les mer om NMS sitt arbeid i Etiopia her.

PRAKTISK INFO

 • Teamet vil bestå av 4-5 personer
 • To-tre uker i juli + Obligatorisk forberedelseskurs 10.-12. mai og debrifingskurs i etterkant av turen
 • Egenandel: kr. 6000,- (Inkluderer flybillett t/r Etiopia fra Oslo lufthavn, transport og opphold på turen. Dekker ikke vaksiner, reiseforsikring og mat.)
 • Søknadsfrist 1. februar 2019

 

Uteam Madagaskar

– Nå kan jeg snakke med sønnen min. Før var det vanskelig å kommunisere med Nandrandraina, men etter at jeg har gått på kurs er det blitt mye enklere.

Moren til Nandrandraina er svært takknemlig for muligheten hun har fått til å lære tegnspråk for å kunne snakke med sin egen sønn. På Madagaskar går arbeidet blant hørselshemmede framover, og inkludering er et viktig tema. Vil du være med å teste ut kreativiteten din gjennom tegnspråk, møte en mangfoldig kultur og fortelle om Jesus gjennom idrett? På Uteam Madagaskar vil du få mulighet til å fungere som lærer på en av de syv døveskolene i landet og blande evangelisering med lek og moro. Vi vil også være med på ungdomssamling og la svetten renne gjennom idrett og andre aktiviteter. Ta med kamera, lær elever om fotografi. Ta med en fotball og lær gatebarna vendinger. Ta med bibelen og lær flere å kjenne Jesus og hans kjærlighet til oss.

Les mer om NMS sitt arbeid på Madagaskar her.

PRAKTISK INFO

  • Teamet vil bestå av 4-5 personer
  • To-tre uker i juli + Obligatorisk forberedelseskurs 10.-12. mai og debrifingskurs i etterkant av turen
  • Egenandel: kr. 6000,- (Inkluderer flybillett t/r Madagaskar fra Oslo lufthavn, transport og opphold på turen. Dekker ikke vaksiner, reiseforsikring og mat.)
  • Søknadsfrist 1. februar 2019

Bla i brosjyren her:

 

 

Klikk her for søknadsskjema til Uteam 2019

 

Lag et Uteam

Som frivillig i NMS og NMSU kan du lage ditt eget Uteam. Dette må skje i tett kontakt med en ansatt i NMS eller NMSU.

Hva inneholder en teamtur?

 • På alle Uteam-turer legger vi opp til at man er med og bidrar med noe, og NMSU er derfor i tett dialog med lokale partnere slik at bidraget faktisk er nyttig.
 • Spennende oppgaver som er forskjellig fra tur til tur.
 • Eksempler fra turer som har vært:
 • Bibel- og bønnesamlinger
 • Undervisning om språk og kultur i landet man reiser til
 • Erfaringsutveksling på tvers av landegrenser

Reiseleder

Vi trenger reiseledere, så hvis du har vært på utveksling til et av samarbeidslandene til NMS vil vi gjerne at du kontakter oss. Da kan du få et kurs som sertifiserer deg som reiseleder, og du kan da bli spurt om å være reiseleder på en av turene våre. Kurset for å bli reiseleder tar kun én dag, og vi har kursene fortløpende etter behov.

Ta kontakt med NMS hvis du kan tenke deg å bli reiseleder, i skjemaet nederst på siden.

 

Bli reiseleder

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp