Gi en gave
Meny
Last ned
Søknad
Steder: Sarpsborg og Lillehammer

UCREW NORGE

Tilbake til «Generelt om Ucrew»

Vil du jobbe ett år på et av våre leirsteder?

Sammen med NMS sine leirsteder søker vi nå to praktikanter til å bo og jobbe på to av våre flotte leirsteder på Østlandet. Stenbekk, som ligger 10 minutt fra Sarpsborg og Camp Sjusjøen (på Mesnali) som ligger 20 minutt fra Lillehammer.

Praktikantene blir en del av Ucrew, og vil følge de samme kursene og få den samme oppfølgingen som de som har praksis i andre land.

HVORDAN SER JOBBEN UT?

Som praktikant på leirstedene våre vil du i hovedsak jobbe som miljøarbeider. Det vil være å bidra med aktiviteter, formidle og ha ekstra ansvar for at deltakerne på leirene har det fint.
Du blir med i leirstedets faste stab, og vil være med på ukentlige stabsmøter. Du vil i likhet med de andre ansatte på leirstedet hjelpe til med praktiske oppgaver som måltider, renhold og annet, i tillegg til å delta på jevnlige møter med NMS og NMSU for å lage planer for arbeidet.

Vi ser etter noen kreative personer som kan være med og utvikle nye arrangementer på leirstedet, som for eksempel konserter og andre happenings. Det hadde også vært bra om du kan hjelpe til med å gjøre leirstedet mer synlig på sosiale medier og nett.

Store deler av høst og vinter er leirskolesesong på Camp Sjusjøen. Å hjelpe til her vil være en stor del av arbeidet i denne perioden.

På begge steder vil det bli stilt hybel til disposisjon i tilknytning til leirstedet.

MULIGHET FOR STUDIER

På begge steder er det mulig å studere deltid ved siden av praktikantstillingen, opptil 50% av tiden. Dette avklares under intervjurunden. Det er ikke mulig å ta 30 studiepoeng i Interkulturell forståelse som for andre praksisland i Ucrew.

HAR DU SPØRSMÅL?

Det er bare til å ta kontakt med oss i NMS hvis du har spørsmål om Ucrew. Da kan du enten ringe, sende SMS eller en epost til Kristian Mjølsneset. Han har overordnet ansvar for Ucrew, og vil mest sannsynlig svare på det du lurer på.

Er du interessert i å reise ut som Ucrew til et annet land finner du mer informasjon her: Ucrew

Kontaktinformasjon:
kristianm@nms.no | 90893401.

Søknad 2020-2021

For å få sendt inn søknadsskjemaet må du ha klart navn og telefonnummer til to referansepersoner som ikke er i nær familie med deg selv.

Alle kvalifiserte og aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Søknadsfrist er 1.mars 2020.

SØK HER

Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Facebook Twitter Instagram Youtube Vimeo Email Tro Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp